- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
Mondtam. Meg se kellett volna hogy nézd.
Nekem is ilyen Giga lapom van.
Amúgy szerintem ez még mindig jobb, mintha a DVI és a HDMI nem menne egyszerre, mert manapság már szinte minden új monitoron van digitális bemenet, és illik is azon keresztül adagolni neki. Amúgy a legtöbb FM1 alaplapon pont ellenkezőleg szokott lenni, azokon megy a D-Sub és HDMI együtt. De egy főleg htpc platformnál az eléggé béna megoldás. Pont ez a Giga lap ami az egyik legjobb FM1-re, ez miatt is.
Nekem egy monitort és egy lcd tv-t visz így a gép DVI és HDMI-n keresztül. Ha nem menne a kettő digitális egyszerre, akkor meg lennék lőve, vagy valamelyik megjelenítőt használhatnám analóg csatlakozón, amit 2012-ben már nem akarok.
-
canniball
nagyúr
De én inkább a gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Silentfrog!
Most hogy így mondod: valóban.Megvárom az ő véleményét is.Közben megjött.sysrq!
"A win frissítéseknél jön elő nagyon markánsan az erőfölény..."
Ezt hogy érted? Úgy hogy maga a frissítés zajlik le gyorsabban, vagy úgy hogy a frissítés után beálló állapot kedvezőbb a Llano esetén (vagy esetleg mindkét tipp mellé)?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest