- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Arkennys #6648 üzenetére
Ha nincs pénzre rá, akkor érdemes várni, mire lesz pénze rá... Pláne, hogy nem is olyan drága már egy megbízható táp. Inkább venni kell normálisat, mint, hogy az egész gép tönkremenjen. Akkor mégis mennyi pénz megy a kukába?
Abszolút nem érthető, hogy ilyet szerez bárki is, egy több-tízezer forintos számítógép kiszolgálására!!!Normális alatt pedig bármi olyat értek, amit ajánlanak a tápos topicban, akár már hosszú évek óta.
És most jöhet a példálózás az FSP-vel... Nem is drága egy 350W-os, de legalább jó minőségű és 8-9 ezer Ft között van valahol.Van valami probléma talán a mondandómmal?
Volt nekem is régen Codegen, amikor még tudatlan voltam... Ajándékba odaadtam havernak úgy, hogy mondtam, hogy csak az ő felelőssége ha beteszi a gépébe. Tönkre is ment fél éven belül, füstjelekkel adta a gazdája tudtára, hogy ennyi volt. Szerencsére a gépnek nem lett semmi baja. A táp "450W"-os volt, egy kis 478-as tokozású Celeront kellett vinnie, egy HDD-vel, 9600-proval, és 256MB rammal.
Azért mert neked működik, attól még nem lesz jó/megbízható márka. Rengeteg tapasztalat szól a fórumokon ellene, és az összes többi gagyi táp ellen is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Mini PC
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest