- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Arkennys #6648 üzenetére
Ha nincs pénzre rá, akkor érdemes várni, mire lesz pénze rá... Pláne, hogy nem is olyan drága már egy megbízható táp. Inkább venni kell normálisat, mint, hogy az egész gép tönkremenjen. Akkor mégis mennyi pénz megy a kukába?
Abszolút nem érthető, hogy ilyet szerez bárki is, egy több-tízezer forintos számítógép kiszolgálására!!!Normális alatt pedig bármi olyat értek, amit ajánlanak a tápos topicban, akár már hosszú évek óta.
És most jöhet a példálózás az FSP-vel... Nem is drága egy 350W-os, de legalább jó minőségű és 8-9 ezer Ft között van valahol.Van valami probléma talán a mondandómmal?
Volt nekem is régen Codegen, amikor még tudatlan voltam... Ajándékba odaadtam havernak úgy, hogy mondtam, hogy csak az ő felelőssége ha beteszi a gépébe. Tönkre is ment fél éven belül, füstjelekkel adta a gazdája tudtára, hogy ennyi volt. Szerencsére a gépnek nem lett semmi baja. A táp "450W"-os volt, egy kis 478-as tokozású Celeront kellett vinnie, egy HDD-vel, 9600-proval, és 256MB rammal.
Azért mert neked működik, attól még nem lesz jó/megbízható márka. Rengeteg tapasztalat szól a fórumokon ellene, és az összes többi gagyi táp ellen is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest