- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok #88909 üzenetére
Ahhoz pont nem tudok hozzászólni, kimaradt. Pld mikor kaptam jópár SB/Awe- t, az SB Pro- kat otthagytam, pedig azt is hozhattam volna. Akkoriban még az volt az info hogy az nem tisztán 16bites, úgyhogy nem ok. Azóta jött sok info itt, hogy sok szempontból jobb is az SB16- nál.
Midi és korabeli gamek/prog- ok : pont olyanokat használok, kedvelek, melyeknél hiányoznak a többször emlegetett bugok, ezekről sem tudtam korábban. A midit meg csak próbálgatom, tesztelgetem, és a tapasztalatokat szoktam ecsetelni. A SimmConn- al bővített Awe64- et is magasztaltam, a nagyobb Roland minta, meg még jópár más, mely a 8MB- ra bővített Awe32- be nem fér be, itt már elérhető. Persze lehet fokozni, gyorsabb gépen a Live vagy nagyobb kártyával, a 150 megás vagy nagyobb, akár giga minták is betölthetők Win alatt. Valamint kiváló szoftveres font-kezelőt is írtak, így bármilyen más, mai kártyával is elérhetők a Creative kártyák funkciói. Zenehallgatásra jó, meg pld a Doom átiratokban bent van a hullámtábla közvetlen használata.
Más eszközök kapcsolata midi kábelezéssel megint szürkezóna, az első kártya melyhez kaptam midi kábeleket, az X-Fi Fatal1ty Pro, de nincs mit rákötni. -
arn
félisten
válasz
envagyok #88909 üzenetére
Vehettel melleje midi vezerot, es azt kotsz ra, amit akarsz. Legalabbis nalam igy van.
Dx2-66hoz korban epp passzol az elso generacios sb16 (asp pl), az mas kerdes, hogy csak 93 vegen jottek olyan jatekok, amik tamogattak is, az sbpro tamogatas altalabos volt mar 92tol. Nagyobb valoszinuseggel allithatsz be “jobb” blastert a proval 93ig, mint az sb16tal.
94tol mar kb mindegy, de 16 bites hangmintak meg sokaig nem voltak jellemzoek, igy igazabol ilyen jellegu elonye sincs, csak a magasabb frekvencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest