Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASRock lapok általában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho
üzenetére
blue pill
Sajna ezt sem tudom mi fán terem, jó hát öregszem, de mindent én sem tudhatok, hiába tartozom lassan a bölcsek tanácsába

ez a bluscsi nem akar összeállni az istennek se
Akkor a blue pill<->bluscsi ?, de amúgy ezt sem tudom mi...
Az X99 lap viszont műkszik, sokak szerint is. Legalábbis videok vannak, game, FPS teszttel, bár manapság nem tudni már hogy ki tesztel valósan, és ki az influencer

-
fpeter84
senior tag
válasz
frescho
üzenetére
huhh, ez jól hangzana, az EPROM-on kívül még mi minden kell hozzá? íróm nincsen, de a 32 lábúakat sikeresen írtam alaplappal - a 28 lábút talán valamilyen videokártyával lehetne megoldani
ali/ebay/etc: mielőtt múlt évben az áfa/vám szabályok változásával és katasztrofális káoszos alkalmazásával el nem vették a kedvem, 5 év alatt 43x csomagnál járt a kis exceles könyvelésem. nem mondom hogy nem volt 1-2 likrafutás, de max két kezemen össze tudom számolni hányszor baxtak át a kínaiak pár $-os dolgokkal ennyiből - ott is volt aminél egyszerűen letagadtam hogy megjött és visszakértem az árát - ha ő tudatosan xart árul, akkor teljesen jogos a pénz vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun