Hirdetés
- Hobby elektronika
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - OLED monitor topic
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Androidos tablet topic
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?

- 

PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						AliExpressen eddig eszembe nem jutott ilyesmit keresni. Ezekszerint szet kellene ott neznem, hatha csurran-cseppen valami ott az 5900XT-re is.
 - 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						Az FX5600 sem egy gyakori példány manapság, legalább tudtad használni a hűtőt

Nekem pedig megjöttek az IDE-SD átalakítók Aliról, bár csak Karácsonyra kapom meg, a fiam rendelte ajándékba. Kíváncsi leszek hogy milyen kompatibilitási szintet tudnak elérni retro gépben.
SD kártyák pedig ma érkeztek hozzá, azt én rendeltem, egy korábban itt linkelt oldalról. Most érdemes spájzolni, nagyon olcsóak, sztem ennél lejjebb már nem fog menni. Sőt, látszik hogy a kisebb kapacitású már drágább. Pld a 32GB SDHC 1550HUF, a 8GB- os SDHC pedig 2122HUF

, csak a 4GB- os megy a 32- es alá. Bespájzoltam mindegyikből pár darabot, fogalmam nincs hogy a csoda átalakító milyen kapacitásúval kompatibilis, mekkora amit még lát 
 . A CF már drágább, inkább az SD vonalat választottam.
Ha működni fog ezen kombináció, akkor jó alternatíva lesz sztem a korosodó, hibásodó, kisebb vinyók kiváltására. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
 - Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
 - Hobby elektronika
 - Assetto Corsa Rally
 - Arc Raiders
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
 - Linux kezdőknek
 - BestBuy topik
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - További aktív témák...

- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
 - LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, csak a 4GB- os megy a 32- es alá. Bespájzoltam mindegyikből pár darabot, fogalmam nincs hogy a csoda átalakító milyen kapacitásúval kompatibilis, mekkora amit még lát 
 . A CF már drágább, inkább az SD vonalat választottam.
 DarthSun