- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthSun
Topikgazda
válasz envagyok #70841 üzenetére
Jó, persze, érthető. Meg aztán az AweGold amúgysem egy olcsó cucc manapság, legalábbis aki tudja mennyit ér, nem fogja bagóért adni. Kukás gépben találni pedig nagyon nagy mák. Sok cuccot vettem olcsón/baráti áron, sokat kaptam ajándékba, de sokért fizettem reális piaci árat is, sok olyan ritkaságot pedig ami eleve drága reális áron is, nem engedte a pénztárcám, pedig az utóbbi pár évben feltörtem a nyomorból a szegény rétegbe.
Vásárlásokkal viszonylag szerencsém volt, egyszer futottam procigyilkos lapba, meg talán mégegy volt ami nem volt éppen jó állapotban. A nemrég selejtezett 4 brandból, még az is műkszik, amire nem javítható van írva . Gyakran volt mákom is, kisebb-nagyobb cuccokkal. Kollégáktól is kaptam komplett jóállapotú gépeket.
Mondjuk pld az utoljára tesztelt AM2+ nagyrészéért piaci árat fizettem, abból a vinyók voltak ingyen, a TT ház pedig olcsón.
Elmondhatom hogy az összmérleg nagyon jól, kedvezően alakult nálam, nincs okom panaszraA 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest