- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Melyien billentyűzetet vegyek topik összefoglaló szerkesztése
- Kompakt vízhűtés
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
10-en évvel ezelőtt már eljárás volt, hogy a nem használható őskövület pc-ket kidobták lomok közé.(kár, hogy biciklivel jártunk )
Akkor még nem volt nagyon senki rá gyógyulva ezekre (csak a CRT monitorokat törték a rezes bandák). Mára azokat is kibelezik, sajnos.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
krisz67
tag
Igen Énis csak véletlenül mentem arra, megpillantottam egy üresebb gépházat, a s1 es foglalatú lappal, meg 1-2 ide kábellel, azokat lehúztam azt elhoztam így
Meg volt mellette egy s478 as, abba volt valszeg hibás a HDD, meg aztán bizniszeltem a gép gazdájával, csereltunk nekem volt 2 db tévé ő meg cserébe a gépeket adta ugye.
Akkor kaptam még egy táskányi ODD-t, meg mégegy gépet ez utobbi a b@szóbb Meg kis szatyorba 1-2 alaplap, s775 meg a s3 mas asszem.
Amúgy mi városunk se annyira nagy, leginkább TV ket szoktak kidobálni, a régi képcsöveseket, meg plazmát, 1-2x. Csak abban is a vörös/sárgaréz tekercs az érték, más nem xd Gépbe meg azért csak több mindent találni
Tavaly meg egy nagy PS/2 es billentyűzetet találtam, meg egy AMD T462 es foglalatú lapot, CPU val.
Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
-
Ry0K3N
senior tag
Igen, én lomtalanításkor gyűjtöttem egy rakat régi prockót. Néha megéri körülnézni ha retrózni van kedve a embernek. Mondjuk itt egy kis faluban az ökormányzathoz kell bevinni minden ilyen jellegű hulladékot. Egy helyen van minden.
[ Szerkesztve ]
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GTA V
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest