Hirdetés
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Na jó de akkor teljesen más világ volt, illetve maga a számtech is más volt, amiről én pl nem sokat tudok. Igazából szomszédnak illetve szüleimnek (főképp fateromnak) köszönhető az egész, ha pár éves fejjel nem ülök gép elé lehet máshogy alakult volna az egész. Biztos felkeltette volna ugyan úgy az érdeklődésemet csak max kicsit később, idősebben. Vagy mondhattam volna simán hogy ez engem nem érdekel hagyom a francba de szerencsére nem tettem.
Bízunk benne, hogy semmi olyan nem fog elérni.
Sajnos hallottam nem egyszer olyat, hogy valaki csak pár évig élvezte a nyugdíját mert hirtelenséggel valami elvitte.
Nyilván sok minden közrejátszhat, milyen életvitelt folytatott stb de ez azért akkor is kemény. Én mondjuk nem görcsölök ezen a dolgon, mire én ebbe a korba jutok azt se fogjuk tudni mi az a nyugdíj. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Off extra, itt 28 évesen, kb a Baywatcbe is bevettek volna casting nélkül. Rambo volt a példakép, 120 fekvőtámasz után, már tudtam 1db egykezest is
.
Még az első melóhelyemen elhódítottam az üzemorvos barátnőjét is, bitang botrány keveredett belőle
Beértem reggel melózni, aztán mindenki amolyan pillanatfelvétel volt, megdermedtek, csak néztek rám, én meg még nem is gondoltam, hogy akkor most mi a túró van.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nyilván sok minden közrejátszhat, milyen életvitelt folytatott stb de ez azért akkor is kemény. Én mondjuk nem görcsölök ezen a dolgon, mire én ebbe a korba jutok azt se fogjuk tudni mi az a nyugdíj. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)