Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
frescho #114876 üzenetére
Az 1156 talán jó párhuzam a 423-hoz abból a szempontból, hogy a megelőző platform "túl" erős volt, arról nem érte meg váltani, csak jóval régebbiről. Mellesleg a megelőző platform mindkét esetben hosszú életű volt (a 370-et ebben az esetben összevonnám a slot 1-gyel), lehetett őket relatív kis költséggel folyamatosan fejleszteni, lassan kimaxolni. Ezek után a teljes platform váltás mindkét esetben sokkolóan hathatott, így akiknek fullos Tualatin vagy a másik esetben C2D/C2Q gépe volt, azoknak nagyon nem érte meg váltani.
Az AM1 teljesen más eset, szerintem nagyon vékony réteget céloztak vele, nem volt túl sok esélye sikeresnek lenni. Egy ideje próbálok AM1 lapot hozzávaló csúcsprocival szerezni, de nincs szerencsém vele. Integrált processzoros Kabinim amúgy van, de sajnos beadta a kulcsot, úgy tűnik.
-
jokeph
nagyúr
válasz
frescho #114876 üzenetére
Az első gépem (PII-es) az SLOT1-es volt, Acorp 6BX81 lap (i440), a lap nagyon tuti volt, a SLOT1 kártyákkal volt cumi, a 4. példány lett stabil a 400-as Celeronnal (pass a fajtája), végszóra kapott egy rendes 450 Pentiumot, talán Deschutes lehetett.
SLOT1-ből is maradt pár proci.
SLOT A: procim valahol van, lapom sosem lett hozzá.
AM1: erről csak tudtam hogy van, de sosem láttam élőben. s462/754/939 és AM2/AM2+/AM3/AM3+-om van, félgépként.
Intel PPro: gyűjteményben láttam, élőben működni sosem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest