Hirdetés
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
1:1-ben másoltam.
Ami volt rajta töröltem, ne vesszen össze az angol W98 SE-vel. Ami kellett és maradt azt áttettem W98HOZ könyvtárba.
Én a WIN98 könyvtárban az installert szoktam tartani, de azt is eltettem onnan.Nézegettem még és a képen is látható, hol keresi az adott fájl-t.
Úgyhogy arra jutottam, hogy tényleg a WIN98 könyvtárban kéne lennie a telepítésnek és én rontottam el az átnevezéssel.
A PATH-ban ez nincs benne, első normál indulásnál ki is írta, hogy nem találja a WIN.COM-ot.
Ez van benne: C:\WIN98\SYSTEM\WBEM, de a sima C:\WIN98 nincsen, de ezt megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Assetto Corsa Rally
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- I7 7700K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest