Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Apple notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz DarthSun #102478 üzenetére
A tömegekbe tartoztam, kimaradt mindkettő. XP-t használtam 2009-ig, 7-re gyakorlatilag azonnal átálltam. Aztán maradt pár évvel ezelőttig, amikor 10-re váltottam. Illetve 2016. körültől a Linux került előtérbe, másodlagosan használtam Win 7-et olyan funkciókra, amit Linux-szal nem tudtam megoldani. Vistát egyszer próbáltam a közelmúltban, de nem tetszett, inkább 7-est teszek 2006-2009. közti normálisabb gépekre, ha úgy adódik. A 8-at azóta se próbáltam, sem a 8.1-et. úgy tudom, utóbbiba visszatették az összes olyan funkciót a 7-ből, amiért "hisztizett" a nagyközönség.
-
KROK640
nagyúr
válasz DarthSun #102478 üzenetére
Vistát nagyon rövid ideig használtam, gyönyörű volt, elképesztő gépigénnyel a maga idejében.
Visszatértem gyorsan XP-re mert sok programmal sajnos nem is volt kompatibilis, és inkább XP-n csináltam Vistás kinézetet. De már az SP3-as időkre az XP gépigénye se volt kutya, kezdetben 64MB RAMmal is beérte, a végére meg erősen ajánlott volt az 1GB.
Aztán mikor kijött a Win 7, akkor némi tesztelés után rárepültem.
WinXP-t 2001 októberétől 2009 decemberéig használtam.
Aztán jött az eddigi leghosszabban használt, valaha készült legjobb Windows a Win7 amit egész 2021 márciusig használtam. Ment volna tovább is, csak az új gép rákényszerített a 10-re sajnos. De Win7-et ígyis tovább használtam mint WinXP-t és Win10-et együtt véve.A Win8-al rövid viharos viszonyom volt. Emlékszem egyszer a munkahelyi gépemre is az került, bent maradtam fizetetlen túlórában visszarakni a Win7-et magamnak Barátnőm viszont szerette a 8.1-et.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Processzor felvásárlás
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest