Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz DarthSun #102478 üzenetére

A tömegekbe tartoztam, kimaradt mindkettő. XP-t használtam 2009-ig, 7-re gyakorlatilag azonnal átálltam. Aztán maradt pár évvel ezelőttig, amikor 10-re váltottam. Illetve 2016. körültől a Linux került előtérbe, másodlagosan használtam Win 7-et olyan funkciókra, amit Linux-szal nem tudtam megoldani. Vistát egyszer próbáltam a közelmúltban, de nem tetszett, inkább 7-est teszek 2006-2009. közti normálisabb gépekre, ha úgy adódik. A 8-at azóta se próbáltam, sem a 8.1-et. úgy tudom, utóbbiba visszatették az összes olyan funkciót a 7-ből, amiért "hisztizett" a nagyközönség.

• KROK640

nagyúr

válasz DarthSun #102478 üzenetére

Vistát nagyon rövid ideig használtam, gyönyörű volt, elképesztő gépigénnyel a maga idejében.
    Visszatértem gyorsan XP-re mert sok programmal sajnos nem is volt kompatibilis, és inkább XP-n csináltam Vistás kinézetet. De már az SP3-as időkre az XP gépigénye se volt kutya, kezdetben 64MB RAMmal is beérte, a végére meg erősen ajánlott volt az 1GB.
    Aztán mikor kijött a Win 7, akkor némi tesztelés után rárepültem.
    WinXP-t 2001 októberétől 2009 decemberéig használtam.
    Aztán jött az eddigi leghosszabban használt, valaha készült legjobb Windows a Win7 amit egész 2021 márciusig használtam. Ment volna tovább is, csak az új gép rákényszerített a 10-re sajnos. De Win7-et ígyis tovább használtam mint WinXP-t és Win10-et együtt véve.

A Win8-al rövid viharos viszonyom volt. Emlékszem egyszer a munkahelyi gépemre is az került, bent maradtam fizetetlen túlórában visszarakni a Win7-et magamnak :D Barátnőm viszont szerette a 8.1-et.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák