Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Mondanám, hogy kipróbálom, de se a GTA-t se a Skyrimot nem szeretem. Egyik stílus se az én világom... ( Witcher 3-at azért majd megnézzük mert az azért ja.. ) Metro-t meg nem tudom... lehet letesztelem.
Azt tudom, hogy a GRID: Autosportnál és Sniper Elite 3-nál meg se moccan. Semmit nem érzékel. Sniper Elite 1 ott van, átírtam az exe-t, hogy hátha így belehet csapni és Sniper Elite 1-nek érzékeli. Beteszi, el lehet Evolvedből indítani így a játékot. De a DVR meg úgy semmi overlay nem jön elő.
Még aminél működött az az AC IV volt. De hát az is ott van a listán....
Amúgy igen, én se tudom elképzelni, hogy ekkora játékot, mint pl. a Skyrim ne lehessen vele felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest