Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Aktív témák
-
Davidszabo
újonc
Megoldódott
-
Davidszabo
újonc
Sziasztok!
Van egy régi gépem ami egyik napról a másikra nem indult el. Azaz elindul a gép, de nem ad képet. "No video input" "Entering sleeping mode" Ezt látom a monitoron. Nem vagyok egy nagy szaki, de amit tudtam hibalehetőségeket megpróbáltam kizárni. A monitor jó, másik gépen ad képet, a videókártya is működik másik gépben, a táp is jó. Sajnos egy Inteles gépem van még amin tesztelni tudok, így az alaplapot és a procit nem tudtam tesztelni. Tegnap vettem használtan egy alaplapot de azzal sem indul el. Annyit hozzátennék még, hogy bekapcsoláskor a proci hűtő ventillátora nem indul be. (Másik gépben az is működik) Ezért gondoltam, hogy az alaplap lehet a hibás, de az új lapon sem indul el. Mielőtt vennék bele egy processzort, szeretném ha valaki aki jobban ért hozzá adna tanácsot hogy tényleg a proci lehet-e a baj, vagy valami más gond lehet? Köszönöm!Konfig: CPU: AMD 8370
GPU: Gygabyte GTX 1050TI
Alaplap: Gigabyte GA-990XA-UD3
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Cyberpunk 2077
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Proxmox VE
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Samsung / Kingston 8GB 2133/3200MHz DDR4 Notebook memória
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest