- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- TV antenna és jelerősítés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Petykemano #98 üzenetére
Ezen nem módosít az, hogy egy olyan piacra, ahol keveset adnak a SoC-ért, nincs értelme külön lapkát tervezni, ha egy egyszerű letiltással is megoldható.
Ahhoz viszont véleményem szerint sokat kell csökkennie a HBM árának, hogy a vele szerelt Raven benézhessen a mainstream piacra. Ráadásul, ha az Intel a Kaby esetében a Iris-ek árát nem lövi be versenyképesre, akkor az AMD-nek tényleg nem is lesz igazán oka az ilyen cuccait $300 alatt adni a konzumer piacon. Ráadásul a mini PC piac nagy részének bőven elég lehet, amit egy DDR4-es, pár letiltott CU-val rendelkező Raven nyújt majd. Valószínűleg.
Amúgy kizártnak tartom, hogy ne lenne Raven DIY piacon. Egy szóval nem állítottam ilyet. Viszont HBM-es verzió szerintem csak FP5-be és esetleg S4-be jöhet. AM4-be SZERINTEM az egyetlen HBM-es processzor a 2017-18 környékére pletykált FX lehet majd, ami gondolom kap majd 2-4GB HBM-et L4 gyanánt és csók. Ott is kérdés, hogy nem-e jön elő az AM4+.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged