Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz Busterftw #9678 üzenetére

Mi a mesterséges egy 10% közeli értéket írtam mindkét NV és AMD oldaláról ami már akár érzékelhető sebesség difi, egy 1-2-3% nem annyira s az afeletti értékeket néztem ez mi a propaganda? Akár az NV is lehetne elől de itt most egy 15 vs 12 volt a 8% vagy afeletti eredmények esetén, RT tesztekkel együttesen. Én csak azon értetlenkedtem mint mondottam hogy hogy nem volt elég olcsó a 6000-7000 es széria ahogy írtátok mert ez nem igaz. Jó ár-értéke volt, mint legtöbbször az AMD nek de voltak szar generációik nekik is. Nekem volt 4 féle NV (Geforce 4 , GTX 460 nagy gépbe, és 950m, 1050m meg laptopokba ) m is s akár még lehet is ha az üzletpolitikájuk máshogy alakul, addig marad az AMD - akár INTEL vga vonal. Vagy ha az RX 5070 arányos árral jön. :)

8gb os kártyám amúgy a viszonylag friss Alan Wake 2 n kívül mindent vitt szépen az elmúlt 5 év alatt így 100e ft ért jó vétel volt 5 éve az RX 5700 as! Még most is sok game ajánlottjában ez a kártya vagy az XT változata van vagy egy 6600 as ami 5% al ha jobb.

Én is tapasztalatokról beszéltem. Hát az Intelt azt most már OEM be se nagyon veszik :D Én imádtam előtte 5 évig, az i5690 et (s ma is működik annál akinek eladtam), de 36e ért 5 éve a 2600x szinte ingyen volt.

Új hozzászólás Aktív témák