- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem egy interposer kivitelezésének nem lenne szabad lényeges akadálynak lennie.
#7766 S_x96x_S : " én mint felhasználóként a kicsiszolt megoldást választanám .."
Nem egészen értem, a processzormagok ülnek a buszon és működnek, ezen nem látok csiszolnivalót."pl. az Intel komplexebb hw-es schedulert is adott az AlderLake-hez,"
Nem adott. Az ütemezés az OS dolga. Ahogy az általad idézett írásokból is kiderül, a kékek rendszere csak telemetriai adatokkal és javaslatokkal látja el az erre fogékony OS-ek ütemezőjét.Az én meglátásom, hogy gondos, specifikus optimalizáció nélkül ezek a "pótmegoldások" csak sötétben tapogatózások, amik nagyon messze vannak attól amit én "kicsiszolt"-nak neveznék.
-
Petykemano
veterán
> A probléma az interposerrel lesz szerintem
Itt szerintem valami félreértés lehet.
Tudtommal még egyetlen Zen lapkát sem használtak interposeren.
A Szubsztrátra gondoltál (a zöld színű négyzet alakú lapka)?Egyébiránt a Zen4c méretére vonatkozó fejtegetésemmel én pl épp azt kínámmám sugallni, hogy szerintem törekedhettek az egységes méretre. (Míg S_x96x_S szerint nem feltétlenül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest