- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #5981 üzenetére
Nem értem.
Továbbra is erre az x86 vs Arm fonalra felfűzve válaszolsz. Ezekben sok igazság lehet, de nem értem, hogy ez milyen módon válasz arra a kérdésre, hogy miképp előzheti meg a Mediatek a TSMC-nél az N4 gyártósorokon az AMD-t, aki elsősorban szerverekbe kerülő apró méretű chipleteket gyárt? (Vagyis nem méretes monolitikus szerverlapkákat)Lehet, hogy Te arra válaszolsz, hogy milyen okokból jobbak vagy előnyösebbek a Mediatek által ARM alapon készített mobil (mobiltelefon-tablet, esetleg notebook) processzorok, mint azok, amiket az AMD szán mobil (notebook) piacra.
Erre valóban lehet válasz az 5G, integráció, meg hogy energiahatékonyság.
De az én kérdésem nem ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest