Hirdetés
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Amúgy van benne valami, de sokkal jobb érvek szerintem, hogy akkor már a ZeN a tervezőasztalok felszínére került és túl nagy meló lett volna (amd-éknek) párhuzamos FX vonal fejlesztése és a zen dizájnolása. Másik érv pedig a szokásos, a fogyaztás, intelhez képest sokkal roszabb fogyasztás/teljesítmény mutatójú szerverprocesszort nem nagyon tudtak volna (és nem is tudtak, ezért kb már nincs is szerverrészesedésük) eladni, még ha adott Xeonnál esetleg olcsóbban is adták volna. Mai világban már szervereknél is spórolnak, go go green van mindenhol. Több támogatást kapnak a szerverparkok is ha kevesebb lesz a CO faktoruk. HSA pedig nem B terv, mivel nem volt más választásuk, az egyetlen terv. Amiközben zent építgették/ik addig amig meg nem jelenik, azzal kell főzni ami van nekik, feljavított FX dizájnos APU, azaz carizzo, plusz háttérben a Visheránál leragadt FX asztali processzorok gyártása, mert az már amúgyis elég olcsó ennyi év után.
Szóval meg tudom érteni miért mentek erre. Csak ezzel egyidejűleg kicsit sajnálom is, mert látszik carrizzonál is azért hogy még elég jó sikereket elérhettek volna a Bulldozer családdal is ha tovább dolgoznak rajta, csak hát tényleg úgy látszik könyebb volt újratervezni az egész arch-it mint foltozgatni a Bullt.
Pedig szerintem sokan vettek volna tovább javított FX-ekből esetleg még kevesebben is rágnak be és váltanak intel platfromra ha nem így alakulnak a dolgok, ki tudja..
Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pedig szerintem sokan vettek volna tovább javított FX-ekből esetleg még kevesebben is rágnak be és váltanak intel platfromra ha nem így alakulnak a dolgok, ki tudja..