- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
Steve-0
üzenetére
Közben kapcsoltam

Nos, utánanéztem és van rá esélyed ha jó szériát fogsz ki!
Itt egy oldal ahol részletesen kitárgyalják:
Athlon X2 5200+ 45nm AM3 may unlock to Phenom FX5200
Valamint egy képecske is belőle:
A lényeg itt is úgy látom hogy a proci szériaszáma alatti betűsort kell nézni merthogy,
ezeket a procikat gyártották Regor és Deneb alapon is, előbbiben ahogy olvasom csak magonként 512k l2 cachet lehet oldani, még az utóbbi Deneb es verzióból lehet a fenti képen látható erdményt kihozni!A proci kupakján ez látszik akkor is ha dobozban van, a bekeretezett rész a lényeg;
ha két AC -t találsz a képen látható módon a betűsorban akkor tutira Deneb tehát 4 magosítható jó eséllyel.Persze az már más kérdés hogy működni is fog e rendesen, legfőképpen azon múlik hogy hibátlan e a két letiltott mag, másrészt pedig az alaplapon is hogy hajlandó e elindulni benne..

Sok sikert!
-
MZsoltee
veterán
Gratulálok, nem nagyon szoktak efölött menni, bár lehet van még benne 100-200 maximum 300Mhz. Amemóriával én is bajban vagyok nekem egyzserűen még az általad linkelt beállítások sem mennek CL6ban és szétfeszelve mindent. Sztem a proci memória vezérlője lehet nálam a ludas ezért. De ha van ötletetek akkor hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Max adsz neki +0,1 V-ot. Annyitól még nem fog jobban melegedni. Felesleges ezen lovagolnod.