- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
Aktív témák
-
nos? hétvégén valamikor?
-
válasz
Mephistoka #29 üzenetére
ma délután meglátogatnálak, ha adnál egy elérhetőséget.
-
doxa
tag
válasz
Mephistoka #25 üzenetére
?
-
doxa
tag
hogy legyen egy kis gondolkodni való:
proc+cooler 16,5k ?
más biztos hogy nem kell -
válasz
Mephistoka #23 üzenetére
lap nélkül kellene.
-
válasz
Mephistoka #20 üzenetére
Na figyu mester.
Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak.
Lássuk a tényeket részletezve. A 16K-s ajánlatodra tettem egy tullkép 15500-ast + a 7K-ért hírdetett rambókra tettem egy 6500-as ajánlatot, ez egybe 22K. Baromira lehúztalak nemde?.
SZóval ha holnap 22K Kp-re akarod váltani az alkatrészket, akkor privátba küldj légyszíves egy telefonszámot, felhívlak, és lebonyolítjuk. Ha nem, további sok sikert, és
freeup. -
Mephistoka
tag
23 és a tied mester!!!
Hogy legyen benne üzlet! Szerintem igy is lehuztal rendesen a hutovel! Ugy hogy 23 k ért a a tied!!! En bnne vok ebben a vilagban gondolom te is ugy hogy engem ne probalkoz le huzni ha nem teccck ar probalkozom tovabb! 23 k fixen a czakkpack valtozathoz
-
válasz
Mephistoka #18 üzenetére
hmmm... megveszem a 2 ram-bot is. czakkpakk 22K? és így a káposzta is jóllakik, meg a kecske is megmarad
-
válasz
Mephistoka #16 üzenetére
akkor kéretik eddigi ajánlatom figyelmen kívül hagyása amit a hűtőre tettem. Módosítanék 14K+1K-ra.
-
doxa
tag
válasz
Mephistoka #1 üzenetére
a hűtőről ha lehet valami infót, mert én nem ismerem...
persze próbáltam keresni de így nem találtam tt 7+
[Szerkesztve] -
válasz
Mephistoka #10 üzenetére
1 napot mindenképp kell nekem is várni, mert elméletileg csak holnap megyek pestre.
Tartanám a 16,5K-t, többet nekem nem ér, de valószínüleg úgyis rámlicitálnak.
szerk: helesírás
[Szerkesztve] -
válasz
Mephistoka #7 üzenetére
ajánlok érte 14K+2,5K-t.
-
Mephistoka
tag
-
Mephistoka
tag
Hát én olyan 25k ra gondoltam!!! Ha kell alku vagy valami akkor írjatok
-
bobsurf
őstag
napi max 2 up pls! Alapelvek...
Amúfgy nyugodtan mondhatsz rá árat, majd lealkudják -
Mephistoka
tag
-
Mephistoka
tag
-
Mephistoka
tag
-
Mephistoka
tag
Na szóval a téma adott! Akkor eladó lenne ez a két dolog egyben fixen!!! Ár ajánlatokat várok örömmel elöször felmérném mennyiért vinnétek! Utána mondok árat! Gari nincs már rá! Nagyon jó proci de viszont egy van vele ami nagyon tetszik hogy a gépemmel fel tudtam húzni 1916 mhzröl simán 2300mhz re ezt egyszer tettem meg 1 oráig futott és semmi baja nem volt de most anyagi gondok miatt eladó!!! Sürgösben! Remélem valakit érdekel! Megmondjuk öcsémnek akartam odaadni de nem kompatibilis a gépével ezért nem segítséget szeretnék hanem egy jó ajánlatott
Elöre is köszi! Vigyétek tényleg jó
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest