Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Tuning, kezdőknek, szájbarágósan topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Van egy QuadCore AMD Athlon II X4 631, 2600 MHz (26 x 100) típusú proceszorom,
és egy ASRock A55M-HVS alaplapom.
Jövőhétre tervezem a következő processzor hűtő beszerzését:
http://www.darkcomp.hu/product_info.php/products_id/1175(Azért választottam ezt a hűtőt, mert a számítógépem elsődleges szempontjai között van a hang szint, és az erre szánt árkategóriába szerintem ez a leghalkabb.)
Szóval egy ilyen hűtővel szeretném a processzort feljebb tuningolni olyan 3 - 3,5GHz-re. Még sosem csináltam ilyet, és inkább segítséget kérek, hogy mit hogy kell beállítani a BIOS-ba egy ilyen teljesítmény eléréséhez, mivel láttam, hogy itt a feszültséggel is kell operálni.
Én úgy tudom, hogy AIDA-ba megnézem, hogy felhúzva mennyit fogyaszt a processzor, és legalább annyi feszültséget kell rá adni, de hogy ennél az alaplapnál pontosan mit hogy kell állítani, azt nem.Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Aktív témák
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest