- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hali!
Ami azt illeti, nekem eddig egy P4-esem volt, szóval nincs tapasztalatom AMD terén, de annyi jót hallottam arról, hogy a kisebb órajelű AMD procik a jobb architekturiális kialakitás miatt simán lenyomják a legjobb P4-eseket, így azért döntöttem most amellett, hogy ilyet veszek. Extra igényeim nincsenek, van két sima PATA-s vinyóm, van egy Sound Blaster Live!-om, de asszem, akkor az alaplapi hangchip leváltja azt. Egy GF4 Ti 4200-esem van, annak csak az a lényeg, hogy legyen 8x-os AGP. Azért is gondoltam AMD alapra, mert így a proci+alaplap+memória kijön 60-ból (Barton 2800+DDR 400 MHz), viszont ha P4-ből akarok ilyen teljesítmény kihozni, akkor minimum kellene egy 3.0 HT-es P4, ami olyan 45, és akkor még hozzá jönne az alaplap + a memória, 100 alatt ki se jönnék. Szóval ezért döntenék ezek mellett.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest