- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Tuning, kezdőknek, szájbarágósan topikban valószínűleg megkapod majd a választ.
Ezt a topikot zárom!
-
kumar007
csendes tag
Sziasztok.. Kérlek segitsetek .. Kérdésem az lenne: Hogyan tudom fel huzni a procit? Biosban néztem de nem m erek hozzá nyulni .. 4700-ig lehet huzni a procit ha jol értelmeztem,de nem biztos .. Nekem elég lenne annyit huzni rajta hogy jol birja de ne terhelje ! Ha lehet valaki aki érti hogyan kellene kérem segitsen pls pontos leirásokra lenne szükségem. Aki ért ehhez a fajtához kérem segítsen.. Ezeket a volt meg stb dolgokra gondolok hogy meikhez mit kell irni, beállitani És még azt hogy hol tudom feljebb huzni a processzor hűtést ..Ezt a kettőt ha meg tudnám oldani nagyon boldob lennék

Aktív témák
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi