Új hozzászólás Aktív témák
-
.:GoliBali:.
aktív tag
Gondolom ha 7770-t veszek akkor már nem érdemes mellé APU-t venni, mert akkor már úgysem fogja a gép az IGP-t használni.
Ugye? -
aktív tag
Ezzel azt mondod, hogy az A10 + 6670 -es kombinációnál jobb a 750k + 7770?
elsősorban játékra lenne használva, de sajnos nincs sok zsé rá ezért gondolkodom a A10+ 6670 kombinációban.
Szerk: 750k gyakorlatilag megegyezik az a10-el csak igp ki van benne kapcsolva. Tehát akkor a kérdésem, hogy egy 7770 jobb mint duálban az a10 és a 6670?
-
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam megtalálni a topikban a kérdésemre a választ, illetve az interneten, de nem találtam ekzakt választ.
Bár ez a Trinity APU szekció, de azért hátha tud valaki választ adni a kérdésemre.1. Lehet-e valahol listát találni arról hogy az A10-es APU-k az AMD által javasolt 6670-es videokártyákon kívül melyekkel tud együttműködni Dual Graphics módban?
2. Van-e valami információ hogy Richland A10-esek melyikkel fognak tudni összedolgozni?Kinéztem, egy 6670-et, viszont ha 7770 is össze tud dolgozni az A10-essel, akkor lehet inkább olyat vennék, ezért érdekel a kérdés.
-
aktív tag
válasz
rendesadam #5007 üzenetére
Igen a cikket olvastam, a kommenteket nem végig.
Hát akkor várunk és reménykedünk, hogy nem kell új proci+alaplap+memória kombót venni.
-
aktív tag
Nos elsősorban öcsémnek raknék össze gépet. Leginkább WoT-nak kellene ott elmennie minél szebben.
Ezen kívül ami eddig minden általam használt gépet megfektetett multiban az a SupremeCommander volt. Ez erősen használta a CPU-t is.
Valakinek van az utóbbi játékkal kapcsolatban infoja.Ja igen, és gondolom, hogy A10-essel nem egy űberbrutál gépet kapok, de azért jólesne ha 1680*1050-ben medium-on minden elmenne szaggatásmentesen.
A másik kérdés ami felmerült benne, még nem tiszta, hogy a következő generációs APU procik végül FM2-esek lesznek, vagy sem, tehát van-e esély arra hogy év vége felé lecseréljem a mostanit az újabb generációsra szimplán proci cserével?
-
aktív tag
Sziasztok!
Nagyából végigbogarásztam a fórumot, de nem lettem teljesen meggyőzve.
A kérdésem az lenne hogy egy
A10-5800K és 4GB x 2 RAM egy megfelelő alaplappal mennyire elég a mai játékok futtatására? Teszteket/videókat is nézegettem róla, de nagyon sok helyen csak 1280x1024-es felbontással tesztelnek. Engem fullHD vagy legalábbis 1680x1050es felbontás érdekelne. Egyenlőre tisztán IGP önerejéből.A másik nagy kérdésem, hogy a CPU ereje ennek az A10-esnek milyen? Ez sem lett nekem tiszta a teszteket megnézve, illetve látom hogy a intel i3-as/i5-ös prociai, jóval erősebbek CPU terén, de kérdés, hogy ez csak az "kinek nagyobb az epeen-je" szitu vagy tényleg érezhetően gyengék a mai játékokhoz az A10-es CPU-k ereje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest