- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
RohamDroid #13769 üzenetére
760k-t nem éri meg venni, mert kb 1-2 ezerrel drágább az 5600k amiben van igp processor meg ugyan az.
Ne tévesszen meg hogy van benne igp ha vga-t használsz automatán offol a proci igpje.
Arrol meg nem is beszélve ha véletlen meghal a mostani kártyád mert ugye elég rég és bármikor bekövetkezhet persze ne legyen igy, szoval akkor is tudsz tovább gépezni az apuval míg nem veszel újt.driver vagy catalyst szinten a jelenlegi kártyámmal.
ilyenről még életemben nem hallottam, én az a4-est használtma 8600gt-vel is szoval...Biztos kell neked az a drága alaplap? Nem lebeszélni akarlak róla de "szerintem" fölösleges, drágább az alaplap mint a proci
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest