Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tommmysun

aktív tag

válasz GeneraL_XTX #12960 üzenetére

Ezt az Alpine 64 egyfajta áthidaló megoldásnak szántam addig, amíg nem alakul ki, milyen lesz a végső konfigom (esetleges dVGA, stb.), illetve amíg nem lesz rá keret, hogy egy igazán komoly darabot vegyek.
    Igazából eddig nekem valamiért egyik "torony hűtő" sem nyerte el a tetszésem (vagy ami tetszik az aránytalanul drága, vagy nem fér el, rossz irányba fúj, stb.).

(#12961) cehaeries ez egy egész pofás darab, csak nem vagyok benne biztos, hogy az igen magas memória moduljaim mellett elfér (a jelenlegi Alpine 64, meg a memóriák között jelenleg kb 1mm hely maradt)

(#12962) kopidoo Elvileg 100W-ra van méretezve, bár az az 5W nem oszt, nem szoroz, ennek ellenére úgy gondoltam alap feszültségen 60 fok környékére, azért ez is elég kell, hogy legyen.

(#12963) Dany007 Igazából mielőtt megvettem én mindenhol olyan tapasztalatokat olvastam, hogy a gyári hűtőhöz képest 5-10 fokkal hűvösebben tartja a procit, ami nagy tuninghoz kevés, de nem is akartam rekordot dönteni az órajelekkel :). Te is azt írod most is, hogy 60 °C fölé nem ment vele a proci, pedig feszültséget is emeltél (még ha nem is sokat), nekem meg gyári feszültségen megy 4 GHz-en jelenleg és így 65 fokos :S. Csodát én sem vártam tőle ennyi pénzért, csak tényleg pár fokot, amit több fórumban is írtak, hogy hozza is, de az én tapasztalatom sajna nem ez :(((

Új hozzászólás Aktív témák