Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Nem értem miért olyan meglepő a nagyon gyors XP-boot. Itthon egy 3200-as AMD-vel is kb 1-et tölt a winem, 80-as maxtor vinyó társaságában.
-
nguru
tag
Hali!
Szóval az AMD is amputálta a procik lábait! Azért arra kiváncsi leszek, mikorra hozza ki az Intel az Első igazi négymagosait!
-
Hack3er
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ez van, Intel nagyot alkotott a C2D-vel

-
HDR renderin
senior tag
ide skubizzatok!
[link]
egy kicsit szar gép!!!!

meg kicsit hangos is! -
siriq
őstag
We have finally found the strength of the Quad FX platform that actually originates exactly from the server side. We can see that as the number of simultaneously processed tasks increases, Quad FX platform starts outpacing Intel based systems. And this is quite logical, actually. Sooner or later Intel processors use up the entire bandwidth of their memory subsystem that serves for data transfer between the Kentsfield core pairs that have no shared L2 cache. Quad FX platform features two independent memory controllers in two CPUs and hence features twice as high memory bandwidth. Therefore, Quad FX turns out more efficient than a much faster quad-core Intel Core 2 Extreme QX6700 once the multi-threaded workload increases dramatically.
Tehat itt mutatja meg az erosseget az amd platform. Kesobbiekben a 4 magos procikkal megjobban ki fog jonni. -
dokar
addikt
![[kép] [kép]](http://xbitlabs.com/images/cpu/amd-quad-fx/charts/multitasking.png)
-
deter
aktív tag
Lehet, hogy írtátok már és ezért bocs, hogy nem olvasok vissza. De túlhúzás terén mi a helyzet? Mert overclocking tekintetében elég rossz ómen, hogy a [H]ard|OCP -én nem szerepelt a tesztben.
üdv_
deter -
Pipó
őstag
Őrületes ez a dupla áramfogyasztás egy nagyobb teljesítményű proci ellen! Több mint 500W. Nem tudom pontosan, de talán 30 Ft körül lehet egy kilowatt, így minden óra 15Ft-al növeli a számlát (plusz monitor fogyasztása). Napi 5 órával számolva az havi 2250Ft csak a gép működése és ez nem egy extrém felhasználás.
-
Fori23
őstag
Szinte már látom, hogy párba válogatott procikat árulnak a neten
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest