Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak elnevezni nem bírta konkrétan az Emag, mert CSAK a lényeg maradt ki belőle, mint pl Amazon, vagy a konkrét cikkszám: B0BTFCP86M
Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) asztali multimédia lejátszó vásárlás, olcsó Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) árak, multimédia lejátszó akciók (arukereso.hu)
Így aztán az árukereső nem is listázta. Gratula nekik. Az a poén, hogy emag vásárló vagyok 9 éve. Kerestem direkt ott is manuálisan, meg Alzán és a Mall.hu-n is.
Csak mobilon lusta voltam, vágólapról ezt írtam be:
Amazon Fire TV Stick Max Gen2 B0BTFCP86M
... és nem adta ki. Kb két hétig vekengtem vagy tovább, hogy honnan és miként kellene venni, ezt bezzeg senki sem linkelte akkor. Csak, hogy Amazon, meg https://www.mailboxde.com/ + 15 €-ért.
Még a topikgazda is beszólt, hogy kivesétük, a honnan, mennyiért témát...
hát ennyire veséztük ki. Mindegy, az Árukereső sem mindenható. Szállítással együtt (genius) buktam 6K-t az eredeti árhoz viszonyítva... nem nagy ügy, csak feleslegesen azért nem kell égetni a dellát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ukrajnai háború
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest