- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Nekem meg egyre furcsább ez az amaon. Vasárnap megrendeltem a terméket, hétfőn jött az üzi, hogy úton van (USA-ból rendeltem) és várhatóan november közepére érkezik, erre tegnap megérkezett Franciaországból, úgy, hogy még több cucc is volt a csomagban, mint amit rendeltem, de a pénzt azóta se emelték le a számláról.

-
MaciG
addikt
Én meg hétfő reggel kaptam az üzit arról, hogy a termék úton van, viszont a pénzt azóta se vonták le a számlámról, és nem is zárolták.. Akkor ez most hogy van? Akkor vonják le ha megérkezik és én ezt visszajelzem?
"Thank you for shopping with us. We thought you'd like to know that CASPERIA shipped your items, and that this completes your order. Your order is on its way, and can no longer be changed" -
MaciG
addikt
válasz
sarasota123
üzenetére
Köszi. Én ebből rendeltem, akkor remélem meg is kapom, mert itt nem láttam a shipping infót.
Mert pl. amit CsikiRoli linket pár hsz-el feljebb, ott látom, hogy csak az USA-n belül. -
MaciG
addikt
válasz
sarasota123
üzenetére
Ha valamit nem szállítanak Magyarországra, és azt megrendelem, úgy hogy magyar cím van, akkor ad erre az oldal valami figyelmeztetést a rendelés közben?
-
MaciG
addikt
üdv.
Amaozn.com-on tudok fizetni egy sima bankkártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest