Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Nekem meg egyre furcsább ez az amaon. Vasárnap megrendeltem a terméket, hétfőn jött az üzi, hogy úton van (USA-ból rendeltem) és várhatóan november közepére érkezik, erre tegnap megérkezett Franciaországból, úgy, hogy még több cucc is volt a csomagban, mint amit rendeltem, de a pénzt azóta se emelték le a számláról.

-
MaciG
addikt
Én meg hétfő reggel kaptam az üzit arról, hogy a termék úton van, viszont a pénzt azóta se vonták le a számlámról, és nem is zárolták.. Akkor ez most hogy van? Akkor vonják le ha megérkezik és én ezt visszajelzem?
"Thank you for shopping with us. We thought you'd like to know that CASPERIA shipped your items, and that this completes your order. Your order is on its way, and can no longer be changed" -
MaciG
addikt
válasz
sarasota123
üzenetére
Köszi. Én ebből rendeltem, akkor remélem meg is kapom, mert itt nem láttam a shipping infót.
Mert pl. amit CsikiRoli linket pár hsz-el feljebb, ott látom, hogy csak az USA-n belül. -
MaciG
addikt
válasz
sarasota123
üzenetére
Ha valamit nem szállítanak Magyarországra, és azt megrendelem, úgy hogy magyar cím van, akkor ad erre az oldal valami figyelmeztetést a rendelés közben?
-
MaciG
addikt
üdv.
Amaozn.com-on tudok fizetni egy sima bankkártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PayPal
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest