Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Aktiváltam egy ingyenes amazon prime-ot az amazon.de-re, de nem tudom összekötni a twitch accountommal, mert azért nyihog, hogy nem jók a bankkártya adataim. Mindhárom kártyámat megadtam, de továbbra sem, pedig amikor aktiváltam az amazon prime-ot, akkor jött az sms, hogy 0ft-ot vontak le, egyenlegváltozás nem történt. Mi kell, hogy az ingyenes twitch prime-ot aktiválhassam?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Amazonról még nem vásároltam, ez lenne az első és lenne pár kérdésem.
A kinézett termék egy Sony telefon, ami amazonon sokkal olcsóbb, mint itthon és ugyanúgy 2 év garancia van rá. A kérdéseim:
- a garancia mennyire problémás amazonon? (prime-os a kinézett termék)
- amikor betettem kosárba, jött egy hirdetés, hogy amazon visa kártyával 30€-t tudok spórolni, erről mit érdemes tudni? Van benne valami buktató, vagy rögtön 30€-val kevesebbet kell fizetni?
- amint betettem a kosárba megnéztem, hogy mennyi lenne a végösszeg és láttam, hogy levonják a német áfát és ráteszik a magyart, ez minden esetben így van? Ez azért elég szép többletet jelent.Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest