Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Feltöltöttem nekik a vásárlást visszaigazoló emailt pdf formátumban és válaszoltam a feltett kérdésekre. Még tegnap, ahogy ezt a no reply emailt elküldték.
Kétlépcső azonosítás szerintem elegendő lenne, de nyilván ezt ők tudják.
A pénzt, akkor csak zárolták, de még nem emelték le a számláról?
Ha elutasításban lenne részem, akkor visszakapom a zsét remélem és nem kell küzdeni érte... -
Throme
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez a zárolás sztenderd?
Közelmúltban létrehoztam egy fiókot (nem adtam hozzá semmilyen bankkártyát), de végül nem vásároltam, egészen tegnapig.
Terméket kiválasztottam, címet ellenőriztem, majd megadtam a bankkártya adatokat a vásárláshoz.
Megjött a visszaigazoló email az amazontól és a banktól az, hogy terhelés érkezett a számlámra...
Eddig oké.Majd kaptam egy újabb - no reply - emailt:
"We have detected unusual payment activity on your Amazon account. For your protection, we have temporarily placed your account on hold"
Weboldalon megadtam újra a nevem meg a címem, meg a vásárlásról szóló email-t csatoltam és elküldtem nekik, ahogy kérték. Mindezt ez alapján:
"To restore access to your account, sign in and follow the on-screen instructions. You will have the option to upload a document with the required information"Tehetek még az ügy érdekében, vagy ilyenkor tétlenül várjak az Amazon ítéletére?
Mondjuk ezt a vásárlás előtt is megtehették volna, mert akkor nem ugrok bele és elkerülöm ezt a céget.
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Renault, Dacia topik
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest