- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KorLaci
tag
Üdv!
Hol kell beállítani Echo Show-nál, a 24 órás kijelzést ? A 12 órás nagyon nem tetszik. Kerestem a beállítások közt, de nem találom.
Köszönöm : KorLaci -
KorLaci
tag
válasz
istvan170 #1185 üzenetére
Üdv !
Régebben próbáltam Alexát bluetooth adapterrel rákötni a HIFI-re, de nekem nem jött be.
A legegyszerűbb, e-bay-en vett adaptert használtam, működött is egyből, de ha kábellel kötöttem össze Alexát, szebb volt a hangja, mint bluetoothon keresztül. Lehet, hogy az adapter volt gagyi, nem tudom, de azért szüntettem meg, mert Alexa összes beszéde is a HIFI-n szólalt meg, nem csak a zene. Így a kábelt is megszüntettem, inkább az Airplayt használom zenehallgatásra.
Üdv -
KorLaci
tag
Üdv Mindenkinek !
Broadlink RM Pro-t használok. Van egy pár Broadlink dugaljam, motoros rolók, TV, HIFI, de van egy pár OBI-s dugaljam is. Tudom, hogy az OBI-s dugaljak nem visszajelzősek, de ennyi pénzért nekem bőven megérte arra amire kellet.
Kb. egy éve használom ezeket az eszközöket, a Brodlink vezérli szépen mindet. Fél éve jött a képbe Alexa. Az IHC appal, nem az eu-s változattal, ment a hangvezérlés is szépen az összes eszközzel, egészen az utóbbi időig. A Brodlink továbbra is vezérli mindet, de Alexa az OBI-s dugaljakat, és a motoros rolókat nem vezérli. Látja az összes eszközt, csak az Alexa app azt írja, hogy az eszköz nem válaszol, tesz mellé egy piros pöttyöt, és kész.
Próbáltam egy csomó dolgot már. Újra telepítettem mindent, más eszközként adtam hozzá a Broadlinkben, de a hiba ugyan az. A visszajelzős dugaljakat vezérli Alexa mindet, de az Obis aljzatokat, és a rolókat nem.
Mit tegyek ? Ötleteket, javaslatokat szívesen várok.
Üdv : KorLaci -
KorLaci
tag
Most barátkozom Alexával. Echo Dot 2-t néztem ki magamnak, de látom, hogy van már Echo Dot 3 is.
Mi a kettő közt a különbség ? Van tapasztalat a 3-assal ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest