Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Nah.
Feltöltöttem.
Megtekintés előtt olvassátok el ezt:
-ezek a képek nem direkt ilyen célra lettek készítve, kirándulásaim emlékei csupán
-elég rossz fényképezőgéppel vannak készítve
-nincs semmilyen utómunka rajtuk, csupán egy kattintás műve
-sokon a dátum is rajta van, sőt rosszul van beállítva
-a végén pár osztálytársamról is van kép, viszont én egyiken sem vagyok rajtaA fentiek alapján várom a véleményeket, és ezek tükrében nekiállok directible ide szánt képek keccintésére.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
Jók, szerintem.
Az első lett egy kicsit "érdekes". Ki akartad emelni a középső virágot (úgy, hogy a többit elhalványítod), viszont a halványítás kicsit sok lett, a legfelsőből még kicsit rá is lóg az effekt a középső virágra.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok errefelé, tegnap kezdtem kutatni valamilyen fotografikus fórum után.
Két nap netszünet rákényszerített képeim kiválogatására, és rájöttem, van pár jó képem.
Inkább a spontán és természetes képeket szeretem. Szoktam embereket is fényképezni, de csak ha ő nem tudja azt (persze, szólok neki, hogy le lesz keccintve, csak nem mondom, hogy mikor).
Fényképezőgépem nem egy mai darab (noname 6 megapixeles, valami advent a neve....), de rajztanárom és már többen is mondták, érdemes lenne pályázatokra képeket küldenem.
Egyelőre ennyit, most meg feltöltök pár képet pikászámra.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest