Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem utolagos vignettalast ne, ha nem tudjuk mertekletesen hasznalni. Golf-nal nagyon zavaro, hogy a hatter es a plafon fenyesen megvilagitott, az auto felenk nezo oldala pedig gyakorlatilag arnyekos teruleten van, holott az lenne a fotema. Masodikon valamivel jobb mert a feher Golf-ra kerul eleg feny, mondjuk az Audi-ra ott sem...
-
RolXX
tag
Engem nem zavar, hogy szűk, viszont elég zajosak. Ha a helyzet engedte, akkor lehet hogy jobb lett volna inkább 100-as ISO és állvány+hosszabb záridő. Bár a 400-as ISO-t se mondanám nagyon soknak(ha jól látom ennyivel készültek a képek), szóval nem tudom, hogy utólag élesítettél és azért ilyen, vagy a gép alapból ennyit tud, de szerintem ez már nem elfogadható zajmennyiség
Vagy meg lehet próbálni lightroomban a "noise reductiont", de ennyi zajnál már az is elég bajos, kicsit életlenebb, "festményszerűbb" lesz tőle a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- Nikon AF Nikkor 70-300mm, 1:4-5.6 G objektív
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Fujifilm Instax Mini 99 Black instant kamera szett
- Bomba ár! Dell Precision 7530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest