Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
vakablak93 #65068 üzenetére
Speedfire kellene ide, ő sokat vakuzik nappal meg bármikor is. Egyébként idő és sok gyakorlás kérdése utána elég jó dolgokat ki lehet hozni a nappali vakus képekből is. Az első kép amúgy nem dől egy picit? Illetve ezt a kamerához közelebb lévő - ezáltal 48as lábat csináló pózokat én nem tudtam megszokni.
Tényleg látszik, hogy jobban figyeltél arra, hogy mi lesz a technikával, ettől nekem még a 3-ik kép tetszik (nem Krisztinek hívták a lányt?) - nem zavar a vágás egyáltalán, mivel a kapcsolat az alkar és a felkar között megvan. Inkább amiatt zavaró hogy a törzset vágtad rossz helyen szvsz, és ahogy előttem is írták utómunkával a fények igazításával lehet javítani a képeken.Összeségében az meg jó, hogy kipróbáltad és bedobtad ide.
-
kk831228
addikt
válasz
vakablak93 #65068 üzenetére
Jahh èrtem , hát akkor marad az utómunka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm Instax Mini 99 Black instant kamera szett
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest