-
PROHARDVER!
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
A binance-n elkezdtem regisztrálni csak a megerősítés hiányzik, de hagytam a fenébe mert úgy sem tudom, hogy működik.
Szóval csak annyit szeretnék, hogy bankkártyáról venni néhány ezer forintért valamilyen kriptot azt eltárolni biztonságosan ahova bányászni is lehet majd visszautalni a bankszámlára, azt szeretném tudni és látni, hogy ez az egész hogy működik. De ha van erre más topik írjátok meg légyszi. -
Đusty
addikt
Hol lehet RTM-et venni?
-
Đusty
addikt
A flockpoolon nézve hány pendingből lesz 1 RTM?
-
-
Đusty
addikt
válasz
Dare2Live #857 üzenetére
köszi
Az accepted 5-6 stb jelent valamit? Ebből kell valamennyi, hogy legyen valamennyi rtm? ha kilépek és vissza megjegyzi és megy tovább?
flockpoolon nem látok semmit, a keresőbe beírom a címet és semmi, valami mást is kellene csinálnom? Flockpoolt is futtatni kell közben? Tényleg nem tudom az mire jó.
ilyen: -
Đusty
addikt
válasz
MPeter87 #847 üzenetére
a proci az vacak csak kíváncsiságból csinálom mert még sosem bányásztam semmivel de ezt legalább nem sajnálom
I7 3770.igen a cím ott van a config fájlban a "user" mögött de .felhasználó nélkül. Az is kellene?
Most mit figyeljek a raptoreum walletet vagy a flockpoolt? Utóbbi mire jó. Ot a keresőbe írtam a wallet címet de semmi.
-
Đusty
addikt
Srácok akkor most a flockpool gyűjti az rtm-et vagy a wallet vagy hol lehet látni, hogy bármi is gyűlik bárhol? Valaki magyarázza már el légyszi, nekem mindenhol csak 0 van.
-
Đusty
addikt
A walletben mennyi idő után jelenik meg az RTM és csak bizonyos mennyiség felett? Ez a wallet hogyhogy nem kér jelszót sem, míg máshol brutálisan védeni kell?
-
Đusty
addikt
válasz
Avicularia #770 üzenetére
Ezt a folyamatot leírnád nekem kicsit részletesebben? Én is kipróbálnám. (mondjuk onnan, hogy mi az a dex?
)
-
Đusty
addikt
Ezt érdemes ssd-ről futtatni vagy inkább vincsi vagy teljesen mindegy?
-
Đusty
addikt
a pool adress az micsoda az -o után mit kell beírni, honnan?
-
Đusty
addikt
Valaki leírná szájbarágósan, hogy mit kell csinálni annak aki még nem kryptozott? Összefoglaló alapján addig jutottam, hogy lent van a 2 progi, (wallet, miner) de, hogy mit honnan hova kell írni arról egy szó sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest