Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TZoltán79
kezdő
Valaki farmol külső hddn? Én gondolkodtam rajta, hogy veszek egyet,mert jóval olcsóbb a belsőnél, de nem tudom ha angyon nagyot veszel, a gép felismeri ? Most i5-6600K van 16 gb rammal és egy 1 teras kingston ssd 1 tbossal plotolok , a regi széria KC400 és eleg jól bírja ,mar vagy 3 éves, és 6,5-7 óra alatt megvan vele 1 plot.Most jön újabb gép x570 alaplap ryzen 7 3700x, 32 gb ram es win10 pro , ez gondolom felismeri a 18 tbos vinyokat,meg neztem 24 tbos külsőt is,de nem tudom mitől függ. Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- LEGO klub
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest