Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
LOL, nem lehetett semmi, aki azt csinálta.
Valaki nemrég itt a PH-n írta, hogy egy szerverszobában két nagyteljesítményű UPS volt és egy okos ember az egyik UPS tápellátását a másik UPS kimenetére kötötte. Aztán csodálkoztak, miért a nagy terhelés. Ráadásul ezek valszeg online UPS-ek voltak.
Sztem bitfarkas azért szólt, mert a topicindító valszeg nem villanyszerelő.Ezért esetleg megtenné azt, hogy a kapcsolók egy részét felső, más részét alsó pozícióba köti be.
Úgy tudom, akkor is lehet egy lakásban több fázis, ha valamilyen nagyfogyasztó van a lakásban. Nem vagyok szakmabéli, de úgy rémlik, már láttam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest