Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlinclub
senior tag
Igen, fel lehet tenni, van a kithez egy további alkatrészpár, ami ezen a képen nincs.
A Himalaya, Matterhorn Rev B, K2, Gotthard mind felmegy mindenre minden iránybanAMD Installation A és B verzió
A 2 oldal alján a "B" verzió, ami kell a kollégának
-
törölt tag
Szétszedni azóta sem volt kedvem a gépet a ház ventik kapcsán. Valószínűleg nem is fogom. Annyit viszont kipróbáltam, hogy a ventilátort a Matterhorn-on a borda mögé helyeztem, ami nem a bordára fújta, hanem arról leszívta a meleget és fújta tovább a tőle 5 centire lévő hátsó kifúvó Wing Boost-ra. Valahol olvastam, hogy valakinél ez bejött (nem feltétlen ilyen komponensek mellett), nálam rosszabb eredmény született (mindegy, hogy 40 vagy 100%-on forgott a procin a venti).
-
törölt tag
Akkor jól láttam. Szóval erre alapoztam megállapításomat.
Azt tudtam, hogy Ivy jobban melegszik, de úgy tudtam, hogy ez normál körülmények között nem jön ki (csak izmosabb tuningnál). Na azért nem mondom, h az IBT normál körülményt jelent
mert egy Prime vagy BF3, illetve semmi más nem fűti fel ennyire a procit. Szóval nem aggódom. Egyébként hozzávetőlegesen mennyit nyernék, ha tennék rá még egy wing boost-t? Leszedhetném az egyik házvetit, de nem szeretnék szerelni egyenlőre, a támpont is elég. Aztán ha úgy érzem, hogy kell, akkor majd a vásárlás előtt vagy ráérősebb időmben kipróbálom.
-
törölt tag
A gyártó honlapján egyik Peter-nél sem látom a 7850/70-t. Vak lennék?
Más: az mennyire normális, hogy az i5-3450-t (37x100) az IBT (very high stress level), Matterhorn rev.b hűtővel és 100% venti mellett 70 fokra fűti fel a magokat? (2db wing boost kifúvó házventivel egy Fractal Mini-ben). MX-4-es pasztát kentem fel vékonyan és a hűtőre még csavarhúzóval rásegítettem, hogy tuti rajta legyen. A hőfokokat RealTemp-el mértem.
-
Vegitaa
senior tag
Köszi, valószínű majd valami ventit beépítek valahova. Vagy hőelszívót.
B verzió: fúrok-faragok-barkácsolok, s hőcsövekkel elvezetem a meleget...Amúgy jó kis kártya ez, bár tudom nem éppen a legnagyobb teljesítményű, de nekem elég. Igazából csak a Peter Cooler látványa vonzott.
-
Vegitaa
senior tag
Miért 54 fok sok, vagy kevés?
Szerencsére a lap nem melegedős, de mégis, a totál passzív környezetben szerintem túl sok... Mondjuk gondoltam rá, hogy bekötök egy ventit, amit csak kritikus esetben indítok el kívülről...Szóval szerinted sem a Peter, sem az S1 Plus nem tartaná lentebb a hőfokot?
-
Vegitaa
senior tag
Igen, az a cél.
A total passzivitás.
Az S1 sem lenne rossz, de a Peter szimpatikusabb. Csak egy a baj: Hogy a Peter elvileg nem támogatja a 6670-es kártyákat... Pedig a csavartávolság stimmel, de mégsem szerepel a kompatibilis kártyák között.
Rá kellene próbálni egyet, még mielőtt vásárolnék, csak senkinek sincsen a közelemben...
-
törölt tag
Nekem sem sürgős, abszolút megvagyok ventilátor nélkül. Szimplán nem szeretem, sőt utálom, ha tettek nélkül ígérgetnek. Pénteken elengedték volna a posta árát, míg az ilyen júliusi időpontokkal tán akkor egyeznék ki, ha az egyik ingyen lenne. Mea culpa.
Véleményed nyugtáztam.
Cserélni azonban nem fogok. Ezek a ventik tényleg némák és nekem erre volt szükségem. Amikor pár órás kutatást végeztem, legvégül ezekhez lyukadtam ki. Mindennél van jobb, de ezen a szinten csak apró különbségek. Engem pedig le lehet venni a lábamról az ilyen minőségi dolgokkal. Egyet azért kötelezően kellett hogy tudjon: némán működni. Ezt teljesítette. Már csak hab volt a tortán, hogy igen jól is fest.
Swif2-t én is fontolgattam. Plexi gyűlölő vagyok ugyan, tehát nem látni be a házamba, de a kést forgatta volna bennem az a tudat, hogy ha ilyen kivi-színű ventik lennének fellógatva a gépemben.
Ez a SS viszont jónak tűnik (már amennyiben nem LED-es). De nem fogott el a csere iránti vágy, ahogy írtam és írtad te is: elégedett vagyok.
Ha már Alphenföhn, akkor Peter, Wing Boost hűtőkkel. Na az ám leég az arcomról árcímke. Azt mondom, hogy 15k-ig rendben lenne (mondjuk egy 2 ventis verzió), de közel 30 ezerért... Egy HD7750 új ára (vagy egy használt HD6850-é), ami szerintem messze túlszárnyalja a vicc kategóriát.
-
törölt tag
Ez nem egy lejárató kampány, csak egy élménybeszámoló, ahogy a címe is mutatja. Nem szeretem, ha egy bolt úgy akar eladni valamit, hogy megígéri X napra, hogy meghoz valamit és nem teljesíti. Az sem baj, ha csúszik vele, mert istenem, belefér... és meg is eshet, mert nem biztos, hogy csak rajta múlik (nem vagyok egy szikla merev figura). De az már rajta múlik, hogy mit mond. Ergo ne mondja az X+egyedik napon, hogy X+második munkanapra itt lesz, hiszen az X+harmadik napon, amikor újra beszélünk telefonon (én hívom fel), már azt mondja, hogy az egyik hűtő még 2-3 nap, a másik még vagy egy hét. Nem 100 ezer Ft-os processzorról beszélünk, amin a munka fog múlni, de pont ilyen jelentéktelen tételnél nem kellene ígérgetni a vevőnek, mert nem biztos hogy az később vevő marad.
Viszont az eltérő véleményedre vevő lennék. Persze, csak ha meghozod időben.
-
pcsabat
őstag
-
pcsabat
őstag
3 különböző ventilátor is volt rajta, ami halk azzal főtt a proci (nem szeretem ha prime95 alatt bekukucskál bőven 70 fok fölé), egyébként jó és erős hűtő is, de így kánikulában sajnos nekem túl hangos (20-22 fokos szobában semmi gond nincs vele). A brockenről viszont csak jót olvastam eddig. Szal egy próbát megér, mivel nem is egy 20k-s hűtő. Főleg ha a hirdetett EVGA-m még el is vinné valaki
Smani: sikerült egyébként feladni?
-
agressiv
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest