- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Hát, elvileg olyan 140 körül van nettóban, de most biztos több lesz, mert ugye csak fél évig adózom, szal fogalmam sincs, mennyi lesz belőle. Meg olyasmi is lesz, hogy a netemet itthon kifizetik, de levonják a bruttómból, így jobb lesz állítólag nekem adózás szempontjából, ez is belekavar valamennyire.
Nem, még nem dolgoztam sehol, egyetemen nyári munkán voltam tanszéken, egy konferenciára írtunk cikket, meg fejlesztettünk c++-ban, ennyi...
szerk.: jah, itt is c++-ban fejlesztés lesz a munka (mobilokra, ill. mobilalkalmazásokhoz szoftverek)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
TheVeryGuest
senior tag
Csek disz áut:
Bővebben: link
Sok ottan a Kandós. De ha nem vagy tettelő alkat:
Bővebben: link
Oszt Pesten van, a Kálvin tér és az Üllői/Ferenc krt között, majdnem a Bécsiszelettel szemközt lévő utcában.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest