- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Csek disz áut:
Bővebben: link
Sok ottan a Kandós. De ha nem vagy tettelő alkat:
Bővebben: link
Oszt Pesten van, a Kálvin tér és az Üllői/Ferenc krt között, majdnem a Bécsiszelettel szemközt lévő utcában.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Vertic
aktív tag
Hát, elvileg olyan 140 körül van nettóban, de most biztos több lesz, mert ugye csak fél évig adózom, szal fogalmam sincs, mennyi lesz belőle. Meg olyasmi is lesz, hogy a netemet itthon kifizetik, de levonják a bruttómból, így jobb lesz állítólag nekem adózás szempontjából, ez is belekavar valamennyire.
Nem, még nem dolgoztam sehol, egyetemen nyári munkán voltam tanszéken, egy konferenciára írtunk cikket, meg fejlesztettünk c++-ban, ennyi...
szerk.: jah, itt is c++-ban fejlesztés lesz a munka (mobilokra, ill. mobilalkalmazásokhoz szoftverek)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HIBÁS! eladó alaplap + proci + hűtő
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia