- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Royalkrisz
csendes tag
A fent leírtak jók de a megjelenés valamilyen szinten számít.Ha esetleg van piercinged az vedd ki.Tőlem ez volt a 3 kérdés hogy kivenném e mivel az ő ügyfeleik nem mindegyike kultiválja az efféle megjelenést.Emelet ha kérdezik hogy értesz egy általad nem ismert dolgokhoz akkor légy őszinte úgyis kiderül hogy nem vágod s mond hogy szívesen meg tanulnád.Lássák hogy nyitót vagy az új szakmai irányok felé.Az önéletrajzodba
írd bele mindent amit dolgoztál még ha nem is szakmai hogy lássák nem egy otthon ülős vagy aki várja a sült galambotA másik remélem van jogsid mert sajna manapság már fontos.Engem ezért nem vesznek fel na meg hogy pálya kezdő vagyok.Szóval kívánók sók sikert.
-
Miha07
csendes tag
-
dabadab
titán
Altalaban szoktak javasolni az oltonyt, de a legtobb frissdiplomas jelentkezo ugy nez ki oltonyben, mint aki azert vette fel, mert azt olvasta, hogy interjun abban kell megjelenni.
Szoval szerintem ha vki hulyen erzi magat oltonyben, akkor inkabb ne abban menjen. Nem azon fog mulni. -
_Hunter_
őstag
Önéletrajz: legyél tárgyilagos, és formális. Nem kell a rizsa. Azt írd bele, amiről papírod van. Ha kell minta akkor holnap átküldhetem az enyémet.
Interjú: megjelenés - de gondolom ezt vágod. Legyél határozott, magabiztos, merj beszélni, s nagyon fontos hogy tudd eladni magad.
Álláskeresés. itt mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest