- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Royalkrisz
csendes tag
A fent leírtak jók de a megjelenés valamilyen szinten számít.Ha esetleg van piercinged az vedd ki.Tőlem ez volt a 3 kérdés hogy kivenném e mivel az ő ügyfeleik nem mindegyike kultiválja az efféle megjelenést.Emelet ha kérdezik hogy értesz egy általad nem ismert dolgokhoz akkor légy őszinte úgyis kiderül hogy nem vágod s mond hogy szívesen meg tanulnád.Lássák hogy nyitót vagy az új szakmai irányok felé.Az önéletrajzodba
írd bele mindent amit dolgoztál még ha nem is szakmai hogy lássák nem egy otthon ülős vagy aki várja a sült galambotA másik remélem van jogsid mert sajna manapság már fontos.Engem ezért nem vesznek fel na meg hogy pálya kezdő vagyok.Szóval kívánók sók sikert.
-
Miha07
csendes tag
-
dabadab
titán
Altalaban szoktak javasolni az oltonyt, de a legtobb frissdiplomas jelentkezo ugy nez ki oltonyben, mint aki azert vette fel, mert azt olvasta, hogy interjun abban kell megjelenni.
Szoval szerintem ha vki hulyen erzi magat oltonyben, akkor inkabb ne abban menjen. Nem azon fog mulni.DRM is theft
-
_Hunter_
őstag
Önéletrajz: legyél tárgyilagos, és formális. Nem kell a rizsa. Azt írd bele, amiről papírod van. Ha kell minta akkor holnap átküldhetem az enyémet.
Interjú: megjelenés - de gondolom ezt vágod. Legyél határozott, magabiztos, merj beszélni, s nagyon fontos hogy tudd eladni magad.
Álláskeresés. itt mire gondolsz?Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM