Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nataniel
aktív tag
Kijelzőügy:
Rendeltem a telefonomhoz egy érintőüveget.... Eredetileg LG....[link]
Nos:
A kijelzőüveg egyezik... de ennyi.Se azonositó nem volt rajta,sem más.(a szalagkábelen még halványan emlékeztetett,arról nem beszélve,hogy köze sincs a képen lévőhöz sem.)
Jelzem,eladónk azt sem tudta,hogy 10 ponton érzékel,amikor szembesitettem vele,hogy bizony tiz pontos,rögtön: "Igen,ezt én is tudtam" tálalású mondat arról,hogy ez a tipus meg ez a cucc...stb
10pont helyett ötön érzékel, érzéketlen,pontatlan,és néha "nem érzékel" semmit sem, csak az újraindítás segít, nehézkes.... Próbáltam egyezkedni az eladóval,hogy küldjön cserét, mert ez nem jó, közölte először h visszaadja a vételárat, mondtam hogy azzal nem leszek kisegitve. Közölte hogy visszatérít 3$-t...mondom magamban,meg a k**** anyádat.(27.60-at fizettem)
Közöltem vele h nincs másik eszközöm.
Közöltem hogy keressen megfelelőt, 2 nap múlva közli,hogy hát neki olyannya momentán nincsen....
Visszatérít HA én visszaküldöm.... 4x írtam neki,hogy momentán nem fogom kiszedni,ő küldött szart....
Szóval nem szaroztam,bekeményítettem,
Counterfeit product, azt szopjon le. (Merthogy nő.)2014.11.09 óta megy ez a kis játék.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest