Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Mi ez a síri csend és hullaszag?

Én most néztem meg mi is ez a játék, mivel láttam a Valve játékoknál...
Beállítom mindjárt az FPS nézetet, aztán meglesem ezt az Offline Practice-t először. -
marked one94
őstag
Ha valakinek van kedve játszani szóljon és tolhatjuk 1000rel
Csak kell majd pár óra gyakorlás mert kb fél éve nem nyomtam 
-
Ilsyde
őstag
Pfff már nem emlékszem, akkor toltam rengeteget mikor kijott a játék. Nézd meg a fórumán, az biztosan tele van infoval

Napokig csak ez ment, élveztem nagyon. Szeretem az olyan co-op játékokat ahol vadidegenekkel is ossze lehet dolgozni. Ezért is várom a Diablo 3-at meg a Guild Wars 2-t. -
maross
nagyúr
Igen, bar en csak haverral szoktam jatszani, kettesben nyomulunk. Multkor csinaltam egy szervert, csak hogy megnezzem a fickokat alaposabban mit tudnak, kimentem egy pohar vizert, mire visszajottem mar ott lebzselt 2x27 szintu ficko, meg egy lvl3-as. Apropo, lvl27 lesz a max?
-
maross
nagyúr
Nem mondhatni hogy porog a topic
. Pedig jo kis jatek, ingyenesek kozul reg fogott meg barmi is. -
marked one94
őstag
Én ma gondolkoztam el rajta, hogy újra játszanom kéne vele. De lusta vagyok letölteni. Meg már azt se tudom hogy kell menni a pályákon, pedig amikor kijött rongyossá játszottam

-
danih
veterán
Vannak még játékosok? Még csak a 3. előléptetésnél tartok, mennék feljebb, de ritkán van kivel

colonial113 a steam ID-m, van dedikált szerverünk 5 emberre, gyertek tolni
-
trassher
addikt
Kipróbálom mindjárt a játékot. Kíváncsivá tett a videó

-
törölt tag
válasz
KomplexGyok
üzenetére
Hú, de rég toltam én is AS-sel, EarL_007 néven én is fent vagyok, amikor tudok leszek, de előtte írok ide.

-
KomplexGyok
csendes tag
Nem tudjátok, hogy a Valve tervez-e esetleg egy új hivatalos campaignt kiadni valamikor a jövőben? Jó lenne.
-
KomplexGyok
csendes tag
Tudom, hogy vannak hozzá fanmade pályák, de ezekhez általában előítéletekkel állok hozzá minden játék esetében. Ettől függetlenül lehet kipróbálok párat, mert akadhat köztük mindig gyöngyszem.
Rendben, várjuk továbbra is a lelkes jelentkezőket.

Annyi, hogy nekem mostanában pont hétvégenként nem jó géphiány miatt, hétköznap esténként érek rá leginkább. -
bolcsodal
addikt
válasz
KomplexGyok
üzenetére
Rám is számíthattok. Keressétek bolcsodal-t.
-
zozyk
addikt
válasz
KomplexGyok
üzenetére
Van egy csomó pálya ITT
Ha unod a gyáriakat...Ha még lesz 2 jelentkező,én szivesen játszok veled.
Esténként ráérek.Üdv:zozyk
Steam-en is zozyk néven vagyok.... -
KomplexGyok
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom játszik-e még valaki aktívan errefelé ezzel a játékkal, de ha igen, és alkalomadtán van kedve összeállni egy partyra, az nyugodtan szóljon rám. Elég nagy AS fanatikus lettem a nyár folyamán, achievement is megvan mind, már csak kedvtelésből játszok vele. Tudom rövid, nincs sok hivatalos pálya, de én valahogy nem tudom megunni.

Csak már nekem is elegem van az idióta külföldi 10 évesekből (tisztelet a kivételnek). -
HS 2142
őstag
válasz
superfinest
üzenetére
A steam is ingyenes meg a játék is, de írtak olyan problémáról, hogyha nincs megvásárolt játékod steamen, akkor nem tudsz barátot felvenni.
-
superfinest
tag
válasz
superfinest
üzenetére
Vagy a Steam az ingyenes?
-
superfinest
tag
Sziasztok ehhez a játékhoz kell fizetni a steam-ért?
-
danih
veterán
válasz
Nightvision1
üzenetére
Másik moncsira kapcsol szerintem, húzd ki a HDTV-t vagy a másodlagos monitort...
-
Nightvision1
tag
Sziasztok!
Egyik barátomnál láttam ezt a játékot nagyon megtetszett,hazajöttem és már töltöttem is.Lejött,de mikor elinditom a játékot,kikapcsol a monitorom,elfeketedik az egész..Legujabb Ati Driver van fennt,az 1.-ső HSZ-ben lévő dolgokat már probáltam...Valami ötlet?
-
JoolsNOS
veterán
A 27es szint a max? Illetve csak az a pár pálya van?
-
TTomax
félisten
gyerekek,nekem nem jön elö a konzol.... mit csinálok rosszul???megnézném az fps nézetet...
-
JoolsNOS
veterán
Általában minden alapon van, és más játéknál nincs gond. Illetve semmi hibaüzenet. Olyan mintha nyomnék egy alt-f4et. És utána újra lehet indítani minden gebasz nélkül. Ha meg menübe dob akkor se ír semmit. Ha kapcsolat miatt dob ki akkor általában írja hogy connect fail vagy hasonló.
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Az miért van, hogy néha nem tudok embert választani? Ph teamhez hogy lehet csatlakozni?
-
bajtokarpi
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Üdv.!
Én is a sok "sok idiótához" tartozom! Sajna nekem is az a véleményem, mint neked. Jó lenne a hozzánk hasonló, egymásra odafigyelő, türelmes, nem idegbeteg emberkék számára egy külön szero, akik nem baj, ha bénáznak max. jót nevetünk együtt rajta. Szerintem a játék a lényeg, és ez egy tényleg jó játék.
Köszönöm!!!
UI.: A PH-s Alien Swarm csapathoz lehet csatlakozni, még a full kezdőknek is?
-
Worker
aktív tag
Ma este (kb. 9 után) sztem kreálok egy Alien Swarm szerót (30/20-as net), aki szeretne jönni, szóljon!
Akár mikrofonos beszélgetés is mehetne steamen keresztül, eddigi teszteléseim alapján normális a hangminősége (talán kicsit halk). -
PaJa1
őstag
Ízin akár a gyógyítópuskával is mehetsz
Ütni azzal is lehet 
A tuning stihl hardon is nagyon jó. Ajtonyitáshoz pedig a legjobb. Speedrun-oknál kell, oda amúgy sörétest viszek még mellé, azzal lehet haladósan gyilkolni, nem lassul le a karakter tüzeléskor - nem sorozatot ad le csak egy lövést. -
csana
senior tag
Én is most jutottam el oda, hogy már csak az idővel kell versenyezni. Remélem a haverok benne lesznek majd pár ilyen menetbe, de az a gyanúm hogy párszor neki kell majd futnunk a dolognak.. A fegyverek meg a megfelelő kasztnál kegyetlenül erősek, de ugye kevesen szokták nézni, hogy milyen bónuszok vannak az adott karakternél.
A láncost meg sokan alulbecsülik. Volt hogy egy nagyszájú újonc próbált meggyőzni, hogy a csapat jobban ki van segítve ha másik fegyóval megyek. Mindezt easyn
. Erre még szép hogy én mentem előre, mert még nem jöttek bele a darálásba, ráadásul több damege-et kaptam tőlük mint a moboktól
. -
Nah, játszottam vagy másfél órát az Alien Breeddel, és azt kell mondjam, hogy single-ben sokkal jobb, mint az Alien Swarm. Klasszisokkal szerintem! Simán elmenne egy jobb ARPG-nek is, ha lehetne benne fejlődni. Alapvetően nyugisabb játék, nem özönlenek állandóan a szörnyek, és még története is van.
-
PaJa1
őstag
Én is töltöttem már egy custom mapot, de nem tudtam telepíteni, azt írta nem steam addon :s
A péniszrajzolósokon meg már sírva röhögök. Szerintem ezt a játékot főként fiúk játsszák, de ha tényleg fiúk akkor miért brét rajzolnak... melegek v mi a....? Írtam is nekik, hogy buzik e, farok kell nekik? Ha nem, akkor miért nem pin@t rajzolnak ha már ennyire szexuálisak? Biztos még nem láttak

-
-
danih
veterán
Azaz, survival
Crimsonland forever!
Custom mapok úgy mennek hogy
1. Gameválasztásnál kiválasztod, hogy az add-ont is mutassa
2. Kiválasztás után kapsz egy linket, melyre felugrik a böngésző (beza, ezzel válaszoltam a kérdésedre: nincs integrálva a letöltés, ill csatlakozni sem tudsz!)
3. Letöltöd a vpk fájlt, duplakattra installálódik és aktiválódik a játékban. -
danih
veterán
-
danih
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Single részt még nem toltam, de tuti hosszabb. Azért Oblivionra ne számíts
(szerintem úgy 6-8 óra alatt végigtolható nehezebb szinteken)
Mondjuk az akciónak vége, már 11 euró, annyit viszont nem ér szerintem (bár lehet hogy a single kampány után megváltozik a véleményem, de hát monjduk egye nem azért vettem). -
danih
veterán
A co-op ban csak néhány pálya van, nagyon rövid idő alatt végigtolható. Arról nem is beszélve, hogy nem is változatosak a co-op küldetések sem, bevallottan (a Team17 munkatársa most gyűjt feedback-et a játék fórumán) csak bele van gányolva a multi, "hogy legyen".
Mindegy, ennyit azért bőven megért. Azt azért megtanultam, hogy mielőtt megveszek egy játékot steam-en, belekukkantok a fórumába és megnézem a sirámokat
(#107) bolcsodal: ó igen, a "péniszrajzolós" állatfaj

AS PH-ban én is vagyok, de amikor nézem, alig játszik valaki, és akkor is másik játékkal
Mindegy, engem nyugodtan adjatok hozzá a friendlisthez (id: colonial113), mert normális vagyok (és általában medic)
-
danih
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Akinek nem inge, vegyen magának

A leírtakhoz hasonló tapasztalatok miatt írtam, hogy nekem megérte az AB azt a morzsapénzt amennyibe került. Megvettem a two-packot, nekem tetszik hogy ketten vagyunk, back-to-back, hangulata és grafikája magasan az AS felett van. Viszont ugye valóban pofátlanul rövid.
Esetleg az AS-en segíthetne egyfajta ladder system, hogy a hasonló szintű játékosok megtalálhassák egymást. -
bolcsodal
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Szeretnék veletek játszani!!!
Kezd nekem is elegem lenni a sok profiból, akik fa**okat rajzolnak a stat képernyőkre...
Komolyan mondom az általános színvonal (humanity et al) a béka segge alatt van...
Vagy csak tizenéves hülyegyerekek játszanak... 
Keressetek nyugodtan estefelé. Esetleg csatlakozhatnátok a PH Alien swarm csapatához, és akkor fel tudnálak venni titeket firendlist-be (firends only játékok céljából...).
-
heihachi
addikt
Érdekes amit írsz, a "sok idiótáról". Én mondjuk a "sok idiótához" tartozom, ugyanis a tegnapi napon kétszer is, de előtte csak egyetlen egyszer sikerült végigtolni a játékot. Nyilván nem volt meg a tegnapi játék során fejből a teljes útvonal (és most sincs meg), nem láttam még minden pálya minden zegzugát, ahol lehet, ott leálltam nézelődni, PDA-t olvasni és lövöldözni. Próbálgattam a fegyvereket, minden pályán mást és mást, de még a karaktereket is váltogattam. Számomra ez a játék, nem a végigrohanok a pályán az XP-ért.
Nyilván egy magát pronak gondoló egyén valamelyik fórumon most azt írja, hogy milyen idiótával (pontosabban idiótákkal, mert 2-en ilyenek voltunk tegnap pl.) játszott tegnap, akik elbasszák az egész játékot. Én meg azt mondom, hogy Ő és a másik szintén ultraprónak gondolt haverja baszta el a mi játékunkat. Csinálok egy easy játékot, ami a legelejéről indul. Belép egy cseh srác, lvl 1, szal Ő se sokat nyomta még. Erre becsatlakozik két baromarcú, akik 20 szint felettiek, és mindenféle plecsnik vannak a szintjük előtt, olyan fegyverekkel jönnek, miket még nem is láttam. Első dolguk, hogy reklamálnak, hogy ne az első pályán kezdjünk. Második dolguk reklamálni, hogy tegyük át hard-ra. Kérdem én, akkor minek lépnek be? Miért ne keres egy másik játékot? Vagy miért nem hoz magának meg a kis barátjának létre egyet?
Aztán elkezdjük normálon, hogy ne sírjon a szájuk, erre ők ketten végigszaladnak a pályán, minket meg le se szarnak. Mi a másik sráccal még az elején jártunk a pályának, ők meg már ki tudja hol, de soha nem láttuk őket. Kettőnket meg nyilván levágtak sorban egymás után. Restart, restart, restart... De még ekkor sem kilépnek, hanem szövegelnek, hogy szarok vagyunk, meg tegyük át egyel nehezebbre, mert nekik kell az xp.
Aztán kickelve lettek, bejött két másik srác, akik lvl 7 környékiek voltak, és végig toltuk 4-en először easyn, utána normalon. Végig egymás mellett haladva, egymást segítve, mindenkit bevárva, senkit nem fikázva, egyetlen restart nélkül a normal utolsó pályájáig.
Szóval a lényeg, hogy az idióták elbasszák a prok játékát, a prok meg az idiótákét (akik nem idióták egyébként, csak hát valahol el kell kezdeni ugye). -
PaJa1
őstag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Láncfűrészt és a lefűrészelt csövű sörétest ki ne hagyd! Az elektro gun is félelmetes volt egy hete kb, insane-t azzal toltuk végig, brutális sebzése volt, előtte egy héttel meg semmi, azelőtt megint jó volt... úgy látszik az ilyen zsákbamacska.
Ahhoz, hogy időre megcsináljuk a pályát, gondolkozni kell és a jó tervet tökéletesen kell kivitelezni. Igazából ez a nehézség a játékban. Eddig az első két pálya sikerült szintidő alatt, a 3.nál 2 másodperc hiányzik
-
bolcsodal
addikt
Hogy lehet ilyen gyorsan megcsinálni a pályákat? Próbákoztam én is..mondjuk ha bekerül 1-2 amatőr azon elbukhat minden...
Monjduk fícsörnek írják a rettenetes fegyverarzenált, de igazából 1-2 használható van...
Sentry-gun, Vindicator, Autogun, Heal-gun, Flame-thrower...azt csá....a többi csak viccnek jó főleg normál feletti nehézségeken...

-
PaJa1
őstag
Csatlakozom. Nem tudom miben jobb a fizetős hasonmás.
ollie,
igen, csak az első szeletet kapjuk meg. De ettől függetlenül megint nem tudok barátot felvenni vagy felkérést elfogadni.Amúgy már csak 9 öcsívment hiányzik. 5 speedrun, ne haljon meg senki, 10 gépfeltörés és két "gyilkos számos"

A speedrunra ha valakinek van kedve akkor csatlakozhat vagy én csatlakoznék. Ha azok megvannak akkor meglesz vele valószínűleg a ne haljon meg senki is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen routert?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 fejhallgató erősítő (DAC)
- CSERE IS! BONTATLAN 3 év garancia Honor 400 Lite 8/256 Velvet Black
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7735HS 16Gb ram 1TB SSD RTX 4060 6 hó garancia!
- HP Victus 16 Core i7 13700H 16Gb ram 1TB SSD RTX 4070 6 hó garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Csak kell majd pár óra gyakorlás mert kb fél éve nem nyomtam
. Pedig jo kis jatek, ingyenesek kozul reg fogott meg barmi is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kezd nekem is elegem lenni a sok profiból, akik fa**okat rajzolnak a stat képernyőkre...