Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Mi ez a síri csend és hullaszag?

Én most néztem meg mi is ez a játék, mivel láttam a Valve játékoknál...
Beállítom mindjárt az FPS nézetet, aztán meglesem ezt az Offline Practice-t először. -
marked one94
őstag
Ha valakinek van kedve játszani szóljon és tolhatjuk 1000rel
Csak kell majd pár óra gyakorlás mert kb fél éve nem nyomtam 
-
Ilsyde
őstag
Pfff már nem emlékszem, akkor toltam rengeteget mikor kijott a játék. Nézd meg a fórumán, az biztosan tele van infoval

Napokig csak ez ment, élveztem nagyon. Szeretem az olyan co-op játékokat ahol vadidegenekkel is ossze lehet dolgozni. Ezért is várom a Diablo 3-at meg a Guild Wars 2-t. -
maross
nagyúr
Igen, bar en csak haverral szoktam jatszani, kettesben nyomulunk. Multkor csinaltam egy szervert, csak hogy megnezzem a fickokat alaposabban mit tudnak, kimentem egy pohar vizert, mire visszajottem mar ott lebzselt 2x27 szintu ficko, meg egy lvl3-as. Apropo, lvl27 lesz a max?
-
maross
nagyúr
Nem mondhatni hogy porog a topic
. Pedig jo kis jatek, ingyenesek kozul reg fogott meg barmi is. -
marked one94
őstag
Én ma gondolkoztam el rajta, hogy újra játszanom kéne vele. De lusta vagyok letölteni. Meg már azt se tudom hogy kell menni a pályákon, pedig amikor kijött rongyossá játszottam

-
danih
veterán
Vannak még játékosok? Még csak a 3. előléptetésnél tartok, mennék feljebb, de ritkán van kivel

colonial113 a steam ID-m, van dedikált szerverünk 5 emberre, gyertek tolni
-
trassher
addikt
Kipróbálom mindjárt a játékot. Kíváncsivá tett a videó

-
törölt tag
válasz
KomplexGyok
üzenetére
Hú, de rég toltam én is AS-sel, EarL_007 néven én is fent vagyok, amikor tudok leszek, de előtte írok ide.

-
KomplexGyok
csendes tag
Nem tudjátok, hogy a Valve tervez-e esetleg egy új hivatalos campaignt kiadni valamikor a jövőben? Jó lenne.
-
KomplexGyok
csendes tag
Tudom, hogy vannak hozzá fanmade pályák, de ezekhez általában előítéletekkel állok hozzá minden játék esetében. Ettől függetlenül lehet kipróbálok párat, mert akadhat köztük mindig gyöngyszem.
Rendben, várjuk továbbra is a lelkes jelentkezőket.

Annyi, hogy nekem mostanában pont hétvégenként nem jó géphiány miatt, hétköznap esténként érek rá leginkább. -
bolcsodal
addikt
válasz
KomplexGyok
üzenetére
Rám is számíthattok. Keressétek bolcsodal-t.
-
zozyk
addikt
válasz
KomplexGyok
üzenetére
Van egy csomó pálya ITT
Ha unod a gyáriakat...Ha még lesz 2 jelentkező,én szivesen játszok veled.
Esténként ráérek.Üdv:zozyk
Steam-en is zozyk néven vagyok.... -
KomplexGyok
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom játszik-e még valaki aktívan errefelé ezzel a játékkal, de ha igen, és alkalomadtán van kedve összeállni egy partyra, az nyugodtan szóljon rám. Elég nagy AS fanatikus lettem a nyár folyamán, achievement is megvan mind, már csak kedvtelésből játszok vele. Tudom rövid, nincs sok hivatalos pálya, de én valahogy nem tudom megunni.

Csak már nekem is elegem van az idióta külföldi 10 évesekből (tisztelet a kivételnek). -
HS 2142
őstag
válasz
superfinest
üzenetére
A steam is ingyenes meg a játék is, de írtak olyan problémáról, hogyha nincs megvásárolt játékod steamen, akkor nem tudsz barátot felvenni.
-
superfinest
tag
válasz
superfinest
üzenetére
Vagy a Steam az ingyenes?
-
superfinest
tag
Sziasztok ehhez a játékhoz kell fizetni a steam-ért?
-
danih
veterán
válasz
Nightvision1
üzenetére
Másik moncsira kapcsol szerintem, húzd ki a HDTV-t vagy a másodlagos monitort...
-
Nightvision1
tag
Sziasztok!
Egyik barátomnál láttam ezt a játékot nagyon megtetszett,hazajöttem és már töltöttem is.Lejött,de mikor elinditom a játékot,kikapcsol a monitorom,elfeketedik az egész..Legujabb Ati Driver van fennt,az 1.-ső HSZ-ben lévő dolgokat már probáltam...Valami ötlet?
-
JoolsNOS
veterán
A 27es szint a max? Illetve csak az a pár pálya van?
-
TTomax
félisten
gyerekek,nekem nem jön elö a konzol.... mit csinálok rosszul???megnézném az fps nézetet...
-
JoolsNOS
veterán
Általában minden alapon van, és más játéknál nincs gond. Illetve semmi hibaüzenet. Olyan mintha nyomnék egy alt-f4et. És utána újra lehet indítani minden gebasz nélkül. Ha meg menübe dob akkor se ír semmit. Ha kapcsolat miatt dob ki akkor általában írja hogy connect fail vagy hasonló.
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Az miért van, hogy néha nem tudok embert választani? Ph teamhez hogy lehet csatlakozni?
-
bajtokarpi
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Üdv.!
Én is a sok "sok idiótához" tartozom! Sajna nekem is az a véleményem, mint neked. Jó lenne a hozzánk hasonló, egymásra odafigyelő, türelmes, nem idegbeteg emberkék számára egy külön szero, akik nem baj, ha bénáznak max. jót nevetünk együtt rajta. Szerintem a játék a lényeg, és ez egy tényleg jó játék.
Köszönöm!!!
UI.: A PH-s Alien Swarm csapathoz lehet csatlakozni, még a full kezdőknek is?
-
Worker
aktív tag
Ma este (kb. 9 után) sztem kreálok egy Alien Swarm szerót (30/20-as net), aki szeretne jönni, szóljon!
Akár mikrofonos beszélgetés is mehetne steamen keresztül, eddigi teszteléseim alapján normális a hangminősége (talán kicsit halk). -
PaJa1
őstag
Ízin akár a gyógyítópuskával is mehetsz
Ütni azzal is lehet 
A tuning stihl hardon is nagyon jó. Ajtonyitáshoz pedig a legjobb. Speedrun-oknál kell, oda amúgy sörétest viszek még mellé, azzal lehet haladósan gyilkolni, nem lassul le a karakter tüzeléskor - nem sorozatot ad le csak egy lövést. -
csana
senior tag
Én is most jutottam el oda, hogy már csak az idővel kell versenyezni. Remélem a haverok benne lesznek majd pár ilyen menetbe, de az a gyanúm hogy párszor neki kell majd futnunk a dolognak.. A fegyverek meg a megfelelő kasztnál kegyetlenül erősek, de ugye kevesen szokták nézni, hogy milyen bónuszok vannak az adott karakternél.
A láncost meg sokan alulbecsülik. Volt hogy egy nagyszájú újonc próbált meggyőzni, hogy a csapat jobban ki van segítve ha másik fegyóval megyek. Mindezt easyn
. Erre még szép hogy én mentem előre, mert még nem jöttek bele a darálásba, ráadásul több damege-et kaptam tőlük mint a moboktól
. -
Nah, játszottam vagy másfél órát az Alien Breeddel, és azt kell mondjam, hogy single-ben sokkal jobb, mint az Alien Swarm. Klasszisokkal szerintem! Simán elmenne egy jobb ARPG-nek is, ha lehetne benne fejlődni. Alapvetően nyugisabb játék, nem özönlenek állandóan a szörnyek, és még története is van.
-
PaJa1
őstag
Én is töltöttem már egy custom mapot, de nem tudtam telepíteni, azt írta nem steam addon :s
A péniszrajzolósokon meg már sírva röhögök. Szerintem ezt a játékot főként fiúk játsszák, de ha tényleg fiúk akkor miért brét rajzolnak... melegek v mi a....? Írtam is nekik, hogy buzik e, farok kell nekik? Ha nem, akkor miért nem pin@t rajzolnak ha már ennyire szexuálisak? Biztos még nem láttak

-
-
danih
veterán
Azaz, survival
Crimsonland forever!
Custom mapok úgy mennek hogy
1. Gameválasztásnál kiválasztod, hogy az add-ont is mutassa
2. Kiválasztás után kapsz egy linket, melyre felugrik a böngésző (beza, ezzel válaszoltam a kérdésedre: nincs integrálva a letöltés, ill csatlakozni sem tudsz!)
3. Letöltöd a vpk fájlt, duplakattra installálódik és aktiválódik a játékban. -
danih
veterán
-
danih
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Single részt még nem toltam, de tuti hosszabb. Azért Oblivionra ne számíts
(szerintem úgy 6-8 óra alatt végigtolható nehezebb szinteken)
Mondjuk az akciónak vége, már 11 euró, annyit viszont nem ér szerintem (bár lehet hogy a single kampány után megváltozik a véleményem, de hát monjduk egye nem azért vettem). -
danih
veterán
A co-op ban csak néhány pálya van, nagyon rövid idő alatt végigtolható. Arról nem is beszélve, hogy nem is változatosak a co-op küldetések sem, bevallottan (a Team17 munkatársa most gyűjt feedback-et a játék fórumán) csak bele van gányolva a multi, "hogy legyen".
Mindegy, ennyit azért bőven megért. Azt azért megtanultam, hogy mielőtt megveszek egy játékot steam-en, belekukkantok a fórumába és megnézem a sirámokat
(#107) bolcsodal: ó igen, a "péniszrajzolós" állatfaj

AS PH-ban én is vagyok, de amikor nézem, alig játszik valaki, és akkor is másik játékkal
Mindegy, engem nyugodtan adjatok hozzá a friendlisthez (id: colonial113), mert normális vagyok (és általában medic)
-
danih
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Akinek nem inge, vegyen magának

A leírtakhoz hasonló tapasztalatok miatt írtam, hogy nekem megérte az AB azt a morzsapénzt amennyibe került. Megvettem a two-packot, nekem tetszik hogy ketten vagyunk, back-to-back, hangulata és grafikája magasan az AS felett van. Viszont ugye valóban pofátlanul rövid.
Esetleg az AS-en segíthetne egyfajta ladder system, hogy a hasonló szintű játékosok megtalálhassák egymást. -
bolcsodal
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Szeretnék veletek játszani!!!
Kezd nekem is elegem lenni a sok profiból, akik fa**okat rajzolnak a stat képernyőkre...
Komolyan mondom az általános színvonal (humanity et al) a béka segge alatt van...
Vagy csak tizenéves hülyegyerekek játszanak... 
Keressetek nyugodtan estefelé. Esetleg csatlakozhatnátok a PH Alien swarm csapatához, és akkor fel tudnálak venni titeket firendlist-be (firends only játékok céljából...).
-
heihachi
addikt
Érdekes amit írsz, a "sok idiótáról". Én mondjuk a "sok idiótához" tartozom, ugyanis a tegnapi napon kétszer is, de előtte csak egyetlen egyszer sikerült végigtolni a játékot. Nyilván nem volt meg a tegnapi játék során fejből a teljes útvonal (és most sincs meg), nem láttam még minden pálya minden zegzugát, ahol lehet, ott leálltam nézelődni, PDA-t olvasni és lövöldözni. Próbálgattam a fegyvereket, minden pályán mást és mást, de még a karaktereket is váltogattam. Számomra ez a játék, nem a végigrohanok a pályán az XP-ért.
Nyilván egy magát pronak gondoló egyén valamelyik fórumon most azt írja, hogy milyen idiótával (pontosabban idiótákkal, mert 2-en ilyenek voltunk tegnap pl.) játszott tegnap, akik elbasszák az egész játékot. Én meg azt mondom, hogy Ő és a másik szintén ultraprónak gondolt haverja baszta el a mi játékunkat. Csinálok egy easy játékot, ami a legelejéről indul. Belép egy cseh srác, lvl 1, szal Ő se sokat nyomta még. Erre becsatlakozik két baromarcú, akik 20 szint felettiek, és mindenféle plecsnik vannak a szintjük előtt, olyan fegyverekkel jönnek, miket még nem is láttam. Első dolguk, hogy reklamálnak, hogy ne az első pályán kezdjünk. Második dolguk reklamálni, hogy tegyük át hard-ra. Kérdem én, akkor minek lépnek be? Miért ne keres egy másik játékot? Vagy miért nem hoz magának meg a kis barátjának létre egyet?
Aztán elkezdjük normálon, hogy ne sírjon a szájuk, erre ők ketten végigszaladnak a pályán, minket meg le se szarnak. Mi a másik sráccal még az elején jártunk a pályának, ők meg már ki tudja hol, de soha nem láttuk őket. Kettőnket meg nyilván levágtak sorban egymás után. Restart, restart, restart... De még ekkor sem kilépnek, hanem szövegelnek, hogy szarok vagyunk, meg tegyük át egyel nehezebbre, mert nekik kell az xp.
Aztán kickelve lettek, bejött két másik srác, akik lvl 7 környékiek voltak, és végig toltuk 4-en először easyn, utána normalon. Végig egymás mellett haladva, egymást segítve, mindenkit bevárva, senkit nem fikázva, egyetlen restart nélkül a normal utolsó pályájáig.
Szóval a lényeg, hogy az idióták elbasszák a prok játékát, a prok meg az idiótákét (akik nem idióták egyébként, csak hát valahol el kell kezdeni ugye). -
PaJa1
őstag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Láncfűrészt és a lefűrészelt csövű sörétest ki ne hagyd! Az elektro gun is félelmetes volt egy hete kb, insane-t azzal toltuk végig, brutális sebzése volt, előtte egy héttel meg semmi, azelőtt megint jó volt... úgy látszik az ilyen zsákbamacska.
Ahhoz, hogy időre megcsináljuk a pályát, gondolkozni kell és a jó tervet tökéletesen kell kivitelezni. Igazából ez a nehézség a játékban. Eddig az első két pálya sikerült szintidő alatt, a 3.nál 2 másodperc hiányzik
-
bolcsodal
addikt
Hogy lehet ilyen gyorsan megcsinálni a pályákat? Próbákoztam én is..mondjuk ha bekerül 1-2 amatőr azon elbukhat minden...
Monjduk fícsörnek írják a rettenetes fegyverarzenált, de igazából 1-2 használható van...
Sentry-gun, Vindicator, Autogun, Heal-gun, Flame-thrower...azt csá....a többi csak viccnek jó főleg normál feletti nehézségeken...

-
PaJa1
őstag
Csatlakozom. Nem tudom miben jobb a fizetős hasonmás.
ollie,
igen, csak az első szeletet kapjuk meg. De ettől függetlenül megint nem tudok barátot felvenni vagy felkérést elfogadni.Amúgy már csak 9 öcsívment hiányzik. 5 speedrun, ne haljon meg senki, 10 gépfeltörés és két "gyilkos számos"

A speedrunra ha valakinek van kedve akkor csatlakozhat vagy én csatlakoznék. Ha azok megvannak akkor meglesz vele valószínűleg a ne haljon meg senki is. -
csoli31
aktív tag
Csakhogy, égen földön 3 mappot (ha jól rémlik) lehet coop-ban végig játszani. A sztorit nem lehet.
Mellesleg sokkal jobb négyen játszani együtt, mint ketten.
Amúgy meg minek fizessen az ember egy hasonló játékért, amilyet ingyen is megkaphat. Amihez még pálya szerkesztő is jár. Ezáltal is kitolva a játék idejét.
Ezek alapján, én az utóbbi táborhoz tartozom (akinek nem kell az a játék). -
danih
veterán
Midweek Madness keretében most egy nagyon Alien Swarm-szerű, de sokkal szebb és szerintem jobb upgrade-rendszerrel rendelkező játékot, az Alien Breed: Impact-ot lehet megvenni egy olcsóbb pizza áráért (különösen jó a 2-pack ajánlat).
2 player coop van benne a single-en kívül, nem négy (ez valakinek pozitív, valakinek negatív lehet - nekem bejön). -
PaJa1
őstag
válasz
üzenetére
Nem, régóta van steam accom, de a mostanin nincs semmi játékom az ingyeneseket és demokat leszámítva. Volt CSm és CS Source-om is másik accounton, de azok már nem hozzáférhetőek számomra, más használja.
Amúgy az az érdekes, hogy miután beregisztráltam, hogy nvidia videokarim van és letölthetővé vált a HL2 DM, Lost coast és a Protal, aznap el tudtam fogadni a jelöléseket és én is tudtam barátot felvenni, beszélgetést tudtam kezdeményezni. Ma már megint nem tudok...
Szeretném megcsinálni a Speedrunokat. Eddig csak az 1. kettő pálya sikerült. A haramdikon 2 másodperccel lógunk túl rendszeresen

-
csana
senior tag
Viszont a HL2 Deathmatch is ingyenes azoknak, akik rendelkeznek Ati, vagy Nvidia videókártyával. (Szóval mindenkinek)
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok egy kérdésem lenne, ugye van itt egy pár ember akinek ez az első úgymond steames játéka, nah most ő feltudott venni friendeket vagy csak őt tudták felvenni? ugye van az a szabály hogy bizonyos lehetőségek csak akkor érhetőek el ha legalább van egy db játékot, nah most ez hiába van ingyen havernak mégis azt írja nem vehet fel az előbb írt indok miatt.
-
danih
veterán
Mindenkinek: aki esetleg játszana, de nincs teljes csapata, vagy esetleg - mint ahogy jómagam is - új a steam-en és nincs (sok) ismerőse, nyugodtan keressen rám és jelöljön. Steam nick-em: colonial113
-
danih
veterán
Lesz este "meccs"? Medic jönne

-
törölt tag
Jaja, egyszer mentem Insanen, nem tudtam mire vélni, hogy alig bírok Alieneket leszedni. Én ált. tech vagyok, flamer + prototype assault rifle párossal, pörkölök ezerrel. Ha meg medic, akkor heal gun + heal kit és támaszkodok a többiekre. Volt olyan, hogy több alient rúgtam le magamról, mint amennyit leszedtek rólam.
-
danih
veterán
Azt észrevettétek hogy insane-en mennyire le vannak gyengitve a fegyverek - ellenben az XP bonusz csak 40%?
Én medic (support) vagyok, a Tesla gun-t szoktam használni, insane-en 1+1 a sebzése, ez kész.... Komolyan mondom ezen a fokozaton semmi jó nem vár egy dokira, muszájból railgunnal mentem, egyelőre ez van (persze nem tudom mi lesz magasabb szinteken, most vagyok 16-on azt hiszem) -
törölt tag
A Steam PH! Alien Swarm csoportban ki van írva a Teamspeak szoba, de ide azért beírom:
Teamspeak 3 szoba.
IP: voice.dreamx.hu
port: 9987
Szoba: CLOSE alszoba ALIEN SWARM
Jelszó: free -
törölt tag
^9{xD}^2 klán, vagy minek nevezzem két tagjával volt alkalmam egy public gameben játszani, Hardon nyomultunk volna, ha nem medikes lettem volna, 1-2 perc alatt szétszedték volna őket a alienek... Együtt mozogtunk ugyan, de célozni, lőni nem nagyon tudtak, pedig legalább 11-12. szintűek voltak. Amikor meg parazita ugrott valakire, közelében maradtak a játékosnak, simán rájuk ugrottak a paraziták.
-
törölt tag
Bírom, mikor a küffődiek ahelyett, hogy összedolgoznánk, kóvályognak, mint gólyafos a levegőben.

-
PaJa1
őstag
Közben rájöttem... és nem így van.
A billenytűzet beállításnál engedélyezni ekll a konzolt, majd a bill kiosztásnál a legutolsó elem ak onzl billentyűjét lehet megadni. Ezt meg is kell adni, mert nem az amire sokan hivatkoznak. Nekem ez az utolsó lépés maradt ki, olyanra volt állítva amit nem tudtam előhozni shift és altgr kombóval. Beraktam 0ra ahogy lenni szokott, most már jó.
Barátokat még nem tudok felvenni a listámra, mert nincs egy játék sem a gőzön (a jelenlegi fiókkal).
-
törölt tag
Elértem a 27. szintet, utána mi van? Mert láttam pár embert First és Second promotionnel.
-
PaJa1
őstag
válasz
üzenetére
Igen, azok a legszemetebbek... Insane módban már az 1. pályán kapjuk őket! Plusz az összes szörnyből is van a pályán, talán egyedül a pajzsos bogárból nem volt.
A konzolt hogyan lehet előhozni? Az irányítás beállításnál van neki kapcsolója, de utána nem tudom hogyan kéne előhozni. Azt írják más forumon, hogy ~ jellel, gondolom angol kiosztáson, amit most nem tudom pontosan melyik, de ami CS:S ban volt az nem jó.
-
danih
veterán
Állatjó ez a játék. Hardon együltében majdnem végigvittük, az utolsó pályán volt sajna egy disconnect, de mivel már hajnali 3 óra volt inkább nem folytattuk. Egyik-másik pályának többször is neki kellett esni mire lejött a legjobb loadout stratégia/útvonal. Elég rövid a játék sajnos (de hát ugye ingyenes)
-
PaJa1
őstag
Ha hardon is rövidnek tartod akkor jó csoportba kerültél. Van insane nehézségi szint is...
Paraziták ellen gyógyulni kell, vagy el pajzzsal lehet még kilökni ha már benned vannak, de azt használni is kell, nem elég ha csak rajtad van.
Meg mikor ugrik akkor le lehet ütni, erre van achievement is. -
LucifeI2
őstag
Jó játék, csak rövid és így iszonyatosan hamar meg lehet unni az egészet.
-
wikings2
őstag
Sziasztok!
Baromira bejön a játék de sajnos nem tudok játszani a gépemen.
failed to load the launcher dll (null) hiba miatt, (indításkor kiadja rögtön
Valaki tud orvosolást rá?
-
csana
senior tag
válasz
üzenetére
"hogy tudnánk együtt játszani?"
Szerintem az lenne a legkézenfekvőbb, hogy a group cseten keressük egymást, de általában az kong az ürességtől. Én az Alien Swarm Hungarian steam grp-ba léptem csak be, érzésem szerint a másik fölösleges, hiszen van sima Prohardver! grp is steamen.
Ezt a parazita lerugdosás dolgot még nem tapasztaltam, de ezentúl jobban lesem, hogy segít-e valamit a dolgon. Kéne valami jó kis eszköz az ilyen esetekre. Bár lehet hogy az elektromos pajzs erre való, bár még nem használtam mikor jöttek a paraziták..
-
törölt tag
A lángszóró szinte a legjobb fegyver, kis sütés az ellenen és vége van.
-
PaJa1
őstag
Jelentkeztem mindkét csoportba.
-
válasz
huskydog17
üzenetére
Odaírtam.
-
PaJa1
őstag
Megváltoztattam a steames profilnevem This No All -ról PaJa1 -re
-
danih
veterán
Joinoltam a PH/AS csapatba, steam aliasom: colonial113
Mindenkinek üdv, see you on the other side
-
huskydog17
addikt
Az első hsz-ben lévő minimum rendszerkövetelményekhez ajánlott lenne szerintem odaírni, hogy SSE2-t támogató processzorra van szükség, ez hivatalos információ a Valve közölte a Steam fórumán.
-
csana
senior tag
Csatlakoztam már az elején, de így sem jön össze a dolog. Eddig a közös csetben senkit nem láttam magamon kívül, úgy meg nehéz lezsírozni a grp-ot. Olyan gerilla akciókkal sikerül 1-2 szer csapatba kerülnöm, hogy "join"-olok valakihez, aki épp nyomja a communitin.
Apropo: az ilyen dedicated szerókról mit lehet tudni? Hogy mit merre? Valaki említette hogy valve-os dedikált szerók léteznek, de valahogy a játékon belül nem hivja fel rá semmi a figyelmem.. Ezeket hol lehet megtalálni? (szerk: Ja igen és ezeken a szerókon 5+1 fő a limit ahogy tapasztaltam)
-
PaJa1
őstag
nagyon baba a jatek, egyelore zavar par dolog. Rengetegszer beakad a jatek, ki is fagy. Van mikor laggol munit az allat, ekkor a celzas is szogletes. Total random, hogy kivel kerulok ossze. Steamen nincs egz baratom se felveve. This no all neven vagyok megtalalhato, ha esetleg valaki jatszana velem, keressen. Hardon szoktam jatszani.
-
bolcsodal
addikt
Tetszik..tetszik....csak lag megöli az élményt........

Sentrygun rulz....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ptech
addikt
Eddig jópofa, Insane módon van benne kihívás ha páran nem tudják mit csinálnak.
Amúgy szerintem szénné fogják nerfelni a Tesla Gun-t, vagy csak kaszthoz fogják kötni.
1) undorító mennyiségű ammoja van
2) lelassít minden bogarat
3) nem csapja meg a csapattársakat
4) átugrik másik alienre is -
-
csana
senior tag
Ha netán valaki kraftos nettel rendelkezik, és kreálna partit, és online lennék,ne habozzon az invel
. "csana" Az avatarom a futurama-s prof.Úgy vettem észre hogy bár sok a game kreáló vállalkozó, de akikhez besorsol ott többnyire 1 Mbit a sávszél, de feltűnt hogy ha komolyabb alien rush jön, akkor kegyetlenül belaggol. Haver tegnap csinált (8 Mbites nettel) szerót, de hiába ráncigáltunk be a magyar táborból embereket, nem nagyon jött senki :S. Persze easy az 2-en is kivitelezhető, de komolyabb falkában darálni élvezetesebb.
-
Janix14
csendes tag
Beléptem,jó lenne összefutni

-
bolcsodal
addikt
Csatlakoztam én is remélem összefutunk!

-
Ptech
addikt
Akinek van kedve egy kis játékhoz, katt rám Steamen, és lehet jönni

-
csana
senior tag
Az arcba ugró paraziták ellen lehet valamit tenni miután az arcába másztak az embernek? Néha elmegy 2 medic pakk is annyira szívósak azok a férgek.
-
-
Thome
veterán
Szerintem cefetmód jó ez a játék, nagyon eltalálták!

-
v!ct0y
veterán
Jó ez a játék csak az irányítás nem jön be össze vissza lövök

-
Insane módban elég kegyetlen tud lenni
Még 4 embernek is gondot okoz életben maradni az 1. map 3. 4. szintjén -
csana
senior tag
Jó a játék, csak valahogy nehézkes nálam az online csatlakozás. Nem látni milyen partiba ("szerverre") fogok becsatlakozni, ha épp sikerül becsatlakoznia egyáltalán.
-
@rglaaf
veterán
60.000 játékos tolja épp és vezeti is a statot
[link] -
Scorpio06
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
El is készült a legelső map hozzá!
LINK -
-
bAtt001
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Elvileg minden pályaszerkesztő meg ilyen dolgokat is ingyenesen közzétették szóval esélyes h a nép fog hegeszteni hozzá dolgokat mint pl a team fortress 2-höz is gyártanak.
-
-
-
törölt tag
Na, én is regeltem a Steam-re, érdekel ez a játék, EarL_007 néven megtaláltok.

-
Dizson
tag
Jó játék, csak rövid. Jöhetnének az új pályák.
-
cskamacska
addikt
Keress rá a Prohardver-re a keresőben és már is van egy csoport ami érdekelhet.

pölö Prohardver | Alien Swarm (PH/AS) -
Gyuri44
aktív tag
Üdv!
Mi lenne ha mi Magyarok játszanánk együtt? Valaki csinálna egy szervert és a többiek meg rá csatlakoznának. -
csana
senior tag
Jópofa ez a game. Az offline trainingbe sajna néha képesek hüleségeket csinálni az npc-k, de emellett egész jó móka. Az online rendszer nekem még picit idegen, de toltuk keveset (1 percet, aztán mennie kellett) haverral a multiban, és úgy érzem hogy jó 5leteket zsúfoltak bele a játékba. Az a sanda gyanúm, hogy nem mostanában fog eltűnni a vinyómról a cucc
.Neki is állok körbenézni komjunitin hogy vacap.
-
csana
senior tag
Jó látni hogy saját topikja lett a gamának. Remélem ma már én is gazdagodok egy kis gameplay tapasztalattal.
Úgy érzem, hogy a címben is érdemes lenne megemlíteni hogy a játék ingyenes (meg coop, meg hogy shooter
) -
Dizson
tag
Már megjelent, lehet tölteni.

-
Dizson
tag

A Valve bejelentette, hogy a korábban ut2004 modként ismert Alien Swarm megújulva a Source engine alatt, ingyenesen elérhető lesz a Steamen.
A játék 4 fős coop támogatással érkezik, rengeteg unlockolható fegyverrel, 4 játszható kaszttal. A már szokásos achievementek és statisztikák sem maradnak ki.
A Steamworks támogatásnak köszönhetően mentéseink és beállításaink bárhol elérhetőek.Új pályákat lehet építeni egyszerűen a meglévő elemekből, de a teljes forráskód is rendelkezésére áll majd a moddereknek.
A játék [INNEN] lesz letölthető, Steam kliens és ingyenes regisztráció szükséges.
Gépigény:
Minimum:
Processor: Pentium 4 3.0GHz (SSE2 required)
Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
Hard Drive: At least 2.5 GB of free space
Sound: DirectX 9.0c compatible sound cardAjánlott:
Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz
Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
Graphics: DirectX 9 compatible video card with Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 or better
Hard Drive: At least 2.5 GB of free space
Sound: DirectX 9.0c compatible sound cardVideók:
Launch videó
Gameplay videóAlien Swarm Hungarian Steam Group
Alien Swarm Prohardver Steam GroupHa nem indulna a játék:
1. Indítsd újra a gépet, ha nem használ:
2. verify game cache a játék tulajdonságainál, ha nem használ:
3. töröld a bin könyvtárat a játék könyvtárából, majd 2. pont, ha nem használ:
4. töltsd le az Alien Swarm SDK-t, ha nem használ:
5. állítsd a Steam szervert Italy-ra, majd menj a 3. pontra, ha nem használ:
6. imádkozz Valvehoz, hogy adjon ki egy patch-et mihamarabb[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bluetooth hangszórók
- Apple Watch
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Battlefield 6
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Csak kell majd pár óra gyakorlás mert kb fél éve nem nyomtam
. Pedig jo kis jatek, ingyenesek kozul reg fogott meg barmi is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kezd nekem is elegem lenni a sok profiból, akik fa**okat rajzolnak a stat képernyőkre...