Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha csak bebootolni akarom fastbootról a bootICS.img-t,akkor még csak ujra sem indul...
Flashelem recoveryn kereesztül install zipként..
Kiváncsi vagyok.. Próbáltam tiszta telepítésként csinálni:
format system,cache,custpack és data. SD-ről törölve android és .android_secure mappa..
Most direkt ics bootloadert választottam..
ICS-t választva egy szép alcatel felirat virít.... (Még jó,hogy GB-s vagyok
és szerintem maradok is ezzel a bootloaderrel.Főleg,hogy Nálad megy gb-ssel
-
kazy76
aktív tag
Nekem az sd kártyát változatlanul nem kezeli
-
törölt tag
Loosh: flasheljem fel?
-
loosht
senior tag
válasz
norbichek #7186 üzenetére
Belenéztem a kódba, nincs megcserélve a bootloader. Azt teszi fel, amit kiválasztasz. A probléma ezek szerint a bootloaderrel van. Sajnos azt nem tudom tesztelni, mert én GB bootloaderes vagyok (és leszek). Azt a visszajelzést kaptam, hogy működik az ICS bootloaderes változat, ezért mertem beletenni a romba. Akkor ezek szerint mégsem jó?
Ha a GB-set választod és ICS-es vagy, akkor is elindul, csak nem lesz SD-d.
Valaki romtelepítés után fastbootal feltolhatná a bootICS.img-t, hogy működik-e! -
kazy76
aktív tag
No felraktam de nekem nem indul el! ez Mi lehet szerintetek? ICS vólt és azt választottam
-
törölt tag
válasz
#35202114 #7187 üzenetére
Szerintem bootloader függetlenre kéne csinálni..de a CM7 nem mostanság fog lefordulni... jelenleg láz-készenléti üzemmód miatt max 7végén fogok bele/folytatom...
TriplaX: előtted 2 hozzászólással írták, hogy meg van cserélve a 2 bootloader. Tehát az ICS-eseknek a GB-set kell választani és akkor jó
http://prohardver.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/hsz_7186-7186.html -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #7185 üzenetére
Akarcsak H1N1-gyel de sebaj.
36ora uzemido, ebben 2,5óra kepernyobekapcs meg 15perc hivas.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
norbichek #7179 üzenetére
Akksi üzemidő jó nagy. Ez fut a legsimábban a telón. Gyorsan betölt mindent sok szabad memória van feltelepültek és működnek az appjaim. Nem kell várni súlyos másodperceket semmire se nem ragad be nem fc-zik.
(#7188) wwenigma Nekem a h1n1 v5.4 képes volt 42%-ot meríteni 2 óra alatt az akksiból. Nem folyamatos 3g-s netezéssel auto fényerőn.
-
törölt tag
válasz
Ricsi200 #7174 üzenetére
Nem tudom, miről/miben maradtam le, tudom,hogy csak gb-re ment fel.Olvastam az eddigieket is(mint írtam, én az egyes verzsön után leszedtem,mert bár tetszett,de pár app nem ment fel ).
Ami megzavart az egészben, az az, hogy a letöltésnél lévő leírás CSAK az ICS-t említi .Kevésbé volt számomra egyértelmű,hogy ez a verzsön most csak az ics bootloadereseknek szól, vagy pedig választható.
Azóta letöltöttem, belenéztem és látom, hogy mind2-re jó
Azért köszi ( a romot is!) .
Batai15: Szerintem elsődlegesen ezt tekintsd meg. A cm rom-ot meg egyenlőre szerintem pihentesd, adjunk időt Bagyusznak, hogy rendesen kidolgozza..Ha megint olyan érzése lesz az embereknek, mint az iuss féle cm10-el, akkor meg nincs értelme(szerintem).Ráadás: nem kevés meló ez a rom készítés, gondolom Bagyusznak van egyéb dolga is.. Ráadás2: szerintem nem kéne erőltetni azt,hogy "mikor lesz kész, szombatra/vasárnapra igérted".. (nem neked szól,hanem általánosságban). Kész lesz,amikor Bagyusz úgy dönt.. nem az időpont a lényeg,hanem a relatíve hibamentesség.
Bocsika,de ez a privát véleményem,remélem nem bántok meg vele senkit...
-
norbichek
tag
válasz
->Raizen<- #7176 üzenetére
Köszi.
Tapasztalat? -
kazy76
aktív tag
válasz
->Raizen<- #7176 üzenetére
Kár h ics-re nem jó
-
törölt tag
válasz
batai15 #7170 üzenetére
Volt nálam egy HTC touch hd2, amire feltoltam a winmo 8-at.Szerintem ne akarj olyat
KB olyan,mint ha dos-t használnál egy P4-es gépen, ráadásul a parancsok fele sem futna .. Jelenlegi állapotában a winmo 8 még egy kiforratlan,napi használatra erősen korlátozott diszes sz**r.. Szerintem.
HD widget: Lehet,hogy Hokinsnak volt igaza és az asszony így ellenőríz?
Geri1985: Ne bolygasd,ha így hibátlanul megy.. Szerintem.
-
batai15
félisten
válasz
#35202114 #7168 üzenetére
a hd widgets volt. nha azé rühellem a widgeteket. ki se volt helyezve az asztalra, de azé futott. -.-"
nálam a wp lenne a nyerő, csak ugye mivel nem tud valós multitaskot, igy pl viber használhatatlan. nha megy ugye nem tud nativan futtani,és az appok tudása is joval korlátoltabb mint androidon. -
Geri1985
tag
Üdv! Biztosan tud majd nekem valaki segítséget adni. Feltettem a H1N1 V5.4-et nagyon simán ment hál'Istennek! Nos olvastam, hogy van valami zRam +64mb memória. Azt hol tudom elérni, mert kb ugyanannyi átlagosan az elérhető memória mennyiségem mint a v4-nél. Meg egyáltalán érdemes e ezt bolygatni?
-
batai15
félisten
a gps nálam kezd megbolondulni. időnként keresi a gps jelet, csak úgy magától,elvileg nincs app ami használná,és a felső sávba villog hogy keresi a jelet.
-
loosht
senior tag
Elkészültem a RetroRom with Root 3.0-ás verziójával, mely immáron ICS bootloadereseknek is telepíthető. A blogomban megtaláljátok.
-
helixP
nagyúr
válasz
batai15 #7159 üzenetére
Ezek a szar telók...? Én Pulse Minivel kezdtem. Na annak tényleg nem volt supportja. Ami csurranva cseppenve a Voda 845-ről elindult rajta, az volt. Kész passz. Egy rossz szavunk nem lehet erre, szerintem.
bladegery:
Ez jó volt: Én már eldöntöttem hogy olyan telót veszek mint bagyusz. Lasy és Qltsar is a szememben ilyen superhero
darky@: CM-el ez is hasítani fog. Ha...
-
törölt tag
válasz
Jani910625 #7153 üzenetére
Úgy tudod ahogy (#7158) bladegery kolega is írta
-
batai15
félisten
eddig szarabbnál szarabb androidos telóim voltak,( vagyis hozzá teszem hogy nem lettek volna rosszak, csak késve vettem őket) kivéve a lumiámat és ezt. (gt540 , moto milestone, galaxy ace, lg l7)
az alcával jól elvagyok. nem erőgép, de legalább nem tetű lassú mint az l7 volt.
Ha össze gyűlik a pénzecském ,ugyis nexus lesz belőle. -
bladegery
senior tag
válasz
batai15 #7154 üzenetére
Én már eldöntöttem hogy olyan telót veszek mint bagyusz
D
Jani910625: Így tudod visszaállítani:
Backup visszaállitása:
-A recoveri behozataláig ugyan az a menet.
-backup and restore -> mentés és visszaállítás
-restore -> kilistázza a korábbi mentéseket, választhatunk, melyiket állítsa vissza
- advanced restore -> a mentés kiválasztása után lehetőség van annak csak egy részének visszaállításáraSzóval nem úgy mint ha egy romot telepítenél!
Ja és a clockworkmod/backup mappába rakd a mentést! -
dinnje
aktív tag
válasz
batai15 #7154 üzenetére
Azért vettem Alcát, mert azt gondoltam tömegteló lesz, oszt lesz rá egy rakat rom, de fene gondolta volna, hogy olyan szar lesz a gyári, amire nehéz építkezni. No meg a fél éves ICS kiadás csúszása az hab a tortán volt.
Akkor itt említeném meg hálás köszönetemet a rom készítőknek -
Jani910625
csendes tag
válasz
#35202114 #7152 üzenetére
tehat ezek a backupok olyanoknak vannak kitalalva akik nem csinaltak maguknak mentest mint en a lehalkito gombos bekapcsolas ugyanugy megy mint a custom rom felrakasanal csak nem custom romot teszek a gyokerkonyvtarba hanem az alabbi linken talalhato backupok egyiket(?)
-
törölt tag
válasz
Jani910625 #7151 üzenetére
Ezt a részt keresd: Backup visszaállitása:
-A recoveri behozataláig ugyan az a menet.
-backup and restore -> mentés és visszaállítás
-restore -> kilistázza a korábbi mentéseket, választhatunk, melyiket állítsa vissza
- advanced restore -> a mentés kiválasztása után lehetőség van annak csak egy részének visszaállítására
2.3.6 Gyári Backup-ok
Gyári magyar backup köszönet érte qltsar kollégának.
2.3.6 T-mobile V616 backup
[2.3.6 T-mobile v61C-0 backup ]
2.3.6 T-mobile v61J-0 backup
2.3.6 T-mobile v61L-0 backup
2.3.6 Független V616 backup
Telenor2.3.6 gyári backup
(Nem magyar független ICS,gbre rakható)Francia ICS backup telepítési leírással
T-Mobile ICS Backup
Telenoros ICS Backup
Független ICS Backup -
persil
nagyúr
válasz
->Raizen<- #7149 üzenetére
"Következő teló nyamnyung lesz. "
Van ám összefüggés...
-
->Raizen<-
veterán
Nagyon off leszek de leírom haverom galaxy s plus telójára tettünk fel cianogen mod 9-et és kb az állunkat kerestük olyan gyors lett a teló! 350 mb körül volt a szabad memória is!
Következő teló nyamnyung lesz.
-
batai15
félisten
válasz
GhanBuri Ghan #7136 üzenetére
hidd el hónapok óta most elsőnek van ilyen kis gondom :-(
-
helixP
nagyúr
válasz
Jani910625 #7146 üzenetére
Készülj fel, mert sokkolni fog az információ annyira meglepő: az első hozzászólásban.
-
-
mQWeXgsf
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás ami a memóriában tart egy bizonyos alkalmazást? A Telenoros SPB launchert /SPB_0627_v2001_EMEA_Telenor_Hungary.apk/ szeretném a "memóriában tartatni" GB H1N1v0.9 rom alatt, mert ha visszalépek egy elindított alkalmazásból, akkor mindig újratölti /kb 8-10 másodperc alatt/. Köszi.
-
törölt tag
válasz
Jani910625 #7124 üzenetére
Mélyvíz topic első hozzászólásában
-
fattyu666
tag
h1n1 5.4 romra a saját cwm-jéből, restore fel lehet rakni az első hozzászólásban linkelt backupot?
-
batai15
félisten
válasz
Jani910625 #7124 üzenetére
nem adja a h1n1?
yesssss őstag lettem :-) már csak 570nap és egyedi avatarom lehet:-( -
eldrah
aktív tag
Szép reggelt mindenkiNET
Egy kis érdekesség ezzel a bal.felso sarokban lévo elcsuszott kép a képben dologgal kapcsolatban(na ez szép kerek.momdat lett
) Pár perce kiprobáltam a swap kiiktatását,makd ujrainditás után nekem os elofordult ez a tunet...elotte nem volt ilyen problémám,csak.néha hajlando volt belassulni a gépes..aztán mint olvastam, a cpu frillben (vagy set cpu) sem mindegy mi a beállitás...most iteraktivon van és egész jol megy...érdekes,hogy az interaltivX-nél pedig már hajlamos lassulni...Na de ujra visszaneveztem eredeti állapotára a zram filet azota megint nem jon elo ez a kép csuszás.Gondoltam,hátha hasznos lehet az info,megosztom..ha a zram méretét átirom 124 mb-ra az mot változtat?(azon kivul,hogy no a virtuális memoria mérete
vagy nem véletlenul lett ekkora méret beállitva? annyira nem.vagyok járatos,csupán kiváncsi
kiprobálnám, de sajnos ez a felfleshelt recovery hol mukodik,hol nem:/ gép meg nincs a kozelben most ha gond.lenne
szerk: a legujabb h1n1 van fenn -
bagly
tag
Így sem jó. Más ötlet?
-
bagly
tag
Sziasztok! Ota-n szeretném frissíteni ics-re a készüléket. Először leszedett egy 200 valahány megás 2.3-at, majd mikor telepíteném újraindul a teló, és egy android figura jön elő egy felkiáltó jellel. Innen csak akksi kivételével lehet kilépni, és a frissítés sem ment végbe. Mi lehet a probléma?
-
vampire17
addikt
swap kikapcsolasa megoldotta nekem is a lassulas, lefagyas gondokat.
Viszont, (csak hogy ne utatkozzak...) Ujabb hiba jelentkezett az 5.4-ben. Amit mar itt is emlitettek, neha a kepernyo bal szelso oldalara fagy a kep....
Eddig ezt meg egy ROM-al sem csinalta... (gyari 2.3, Francia ICS, H1N1 sorozat) csak az 5.4-el.
-
helixP
nagyúr
válasz
dragon1993 #7109 üzenetére
Az első mondat kérdés? Ha igen, akkor a válasz igen, Tölt kikapcsolva is.
-
dragon1993
őstag
Sziasztok H1N1 v5.4 -en megy kikapcsolt állapotban a töltés.
Ismerősömnek nagyon fontos lenne. -
törölt tag
válasz
Nenősüljmeg! #7107 üzenetére
Mert uj drivert rak fel. A régit el kell távolítani.Alca update progit uninstalláld,majd meghajtó letöltése a netről..
Asszem adb fastboot device nevü meghajtót rak fel,ha jól emléxem.Dragon:igen,megy.
-
Nenősüljmeg!
tag
cm10 romot tettem most fel...
kipróbálni.
kérdés, hogy miért nem bírok USB kapcsolatot teremteni a géppel?
nem ismeri fel a laptopom, hiába sárga a robot az USB kapcsolatnál a telón... -
ORCA58
addikt
5.2 esetén is előfordul sajnos. A v5.2 launcher fix nem ez ellen van, szerintem nem fogja megoldani a problémát. A hiba máshol keresendő, de én nem tudom hol.
Bagyusz megelőzöt a megoldással.
batai15 Miért szeretitek ezeket a szoftveres gombokat? Nagy hülyeségnek tartom. A képernyőnek szerintem más a feladata.
-
törölt tag
válasz
batai15 #7101 üzenetére
Jobban..tele van antibiotikummal.. le van izzadva,mint egy viziló fürdéskor, de most nincs láza..Az oviban,ahova jár, a csoportját összevonták egy másikkal, így a két csoportban van összesen 9 gyerek. A többi influenzás és/vagy skarlátos ..
Jani: nem biztos, hogy a leejtést tolerálják biztosításnál, de ha igen, akkor is a gyári rom kellene rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest