- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg a Nem indul és mi a baja a gépemnek topikban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topikot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
friccccc
tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy nem használtam másfél hétig a gépemet és miután be próbáltam kapcsolni nem működött: először kiírta, hogy nem tud bootolni a meghajtókról, majd kikapcsolt. Ezt eljátszotta sokszor, majd volt, hogy betöltötte a windowst majd egy perc múlva lekapcsolt minden előjel nélkül. Csináltunk egy bios resetet, ami után gyakrabban tudta betölteni a windowst de ugyanúgy egy perc múlva kikapcsol minden előjel nélkül. Ami hibát eddig kizártunk: tápegység, memória, videókártya.
Mi az alaplap hibájára gondolunk vagy a processzoréra.
A bekapcsolásnál a gomb megnyomására nem reagál elsőre(sokszor 5-re sem, néha elsőre működik...), ami nem a gomb hibája, mert ha csavarhúzóval kiiktatom a gombot, akkor is ugyanez a probléma fenn áll.
A gépem adatai:
AMD FX (tm) -8320 Eight Core Processzor 3,51 GHz+egy jó minőségű hűtő, 2*8 GB kingston hyperix RAM, AsROCK 960 GM/U3S3 Fx alaplap, GIGABYTE GV-N960WF2OC-4GD GTX960 4GB GDDR5 PCIE videókártya, 120 GB kingstone SSD+275 GB cruical SSDKöszi a segítséget!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 Alaplap !
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest