Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mattheus
őstag
Igen a BIOS-ban átállítottam PCI-ra. A drivert pedig XP esetében nem szedtem le rendesen és akkor azt gondoltam ez zavarhatott be, de mivel egy teljesen új HDD-t tettem be a gépembe és rá egy új operációs rendszert 98se-t, így ebben az esetben már nem lehet driver a ludas. Hacsak az nem, hogy a szabvány Windows driverrel megy a kari. Ugyanakkor amiatt vagyok kétségbeesve, hogy már a betöltés elején amikor szerintem még csak autoexe és a config.sys-el foglalkozik már akkor jelez az alaplapom (mármint hallom a sípolást)..........Mi lehet ez ????
Aktív témák
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest