- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Ezt a topikot pedig zárom.
-
Vico
tag
Kovetkezo a problemam.: van egy 1155os alaplapom procival (i5 3330) 8gb ram es egy kis kompakt gyari vizhutessel es egy ideje csak 50 bol ha egyszer indul igaz akkor viszont hasznalhato mig ki nem kapcsolom. A tap chieftech 750w de kiprobaltam chieftech 600w ossal is ramokbol kivettem felvaltva 1-1 et az sem segitett. Tartalek lapom procim es hutesem nincs azokat nem tudtam masikkal kiprobalni... vga az integralt. Elemet is csereltem procit ujrapasztaztam mindent lehuztam a fentieken kivul es semmi valtozas. A kis vizhutes is zummog mintha mukodne mar nincs tobb otletem. Valaki talalkozott mar ilyesmi hibaval? Koszi.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest