Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Vico
tag
Kovetkezo a problemam.: van egy 1155os alaplapom procival (i5 3330) 8gb ram es egy kis kompakt gyari vizhutessel es egy ideje csak 50 bol ha egyszer indul igaz akkor viszont hasznalhato mig ki nem kapcsolom. A tap chieftech 750w de kiprobaltam chieftech 600w ossal is ramokbol kivettem felvaltva 1-1 et az sem segitett. Tartalek lapom procim es hutesem nincs azokat nem tudtam masikkal kiprobalni... vga az integralt. Elemet is csereltem procit ujrapasztaztam mindent lehuztam a fentieken kivul es semmi valtozas. A kis vizhutes is zummog mintha mukodne mar nincs tobb otletem. Valaki talalkozott mar ilyesmi hibaval? Koszi.
Aktív témák
Aktív témák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest