- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
KiSSuE
tag
Hát én már raktam az összes foglalatba és semmi. Épp ezen csodálkoztam, hogy miért van ez. Próbáltam valamira AGP foglalatba illő kártyával is, de kép úgy sem volt. Meg sima AGP kártyával sem.
És mondok valami furát. nVidia Riva TNT2 van 2 ilyen kártyám. 3 külön gépbe egyiksem volt jó. 2 napja jó mindegyik mind a 3 gépbe. Magyarázat?
-
KiSSuE
tag
Sziasztok!
Lenne egy alaplapom, MS9107C+ Rev 3.2 van benne egy 512 MB DDR 400 MHz ram meg egy GA478B 1.7 GHz procc. Raktam bele egy sima PCI videókártyát. A múltkor teljesen tudtam használni, XP minden felment rá. De most bekapcsolás után se kép, se hang. Próbáltam másik videókártyával, de semmi. Valakinek valami ötlet?
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- BMW topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 09.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest